To je to što me zanima!

Liječnik 'kockastih': Drago je van opasnosti, vratit će se...

"Drago je izvan životne opasnosti. Sve je još na razini špekulacija, ali ipak vjerujem da bi se trebao rehabilitirati u određenom vremenskom periodu i vratiti nogometu"
Vidi originalni članak

Reprezentacija Hrvatske priprema se za važnu kvalifikacijsku utakmicu u petak na Poljudu protiv Gruzije. Kad igrači i stožer imaju vremena, svakako svrate do Drage Gabrića koji se oporavlja u splitskoj bolnici. Sigurno će ih razveseliti lijepe vijesti. Oporavak ide na bolje, a potvrdio je to i dr. Jurica Rakić, liječnik hrvatske repke.

- Drago je izvan životne opasnosti, uskoro će ga prebaciti na drugi odjel, a onda slijedi rehabilitacija. Vjerojatno u Krapinskim toplicama - rekao je Rakić pa nastavio:

- O njemu će se brinuti  neurolozi, ortopedi, psiholozi, logopedi, fizijatri... Sve je još na razini špekulacija, posebno što se tiče sportske karijere, ali ipak vjerujem da bi se Drago trebao potpuno rehabilitirati u određenom vremenskom periodu i vratiti nogometu!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DARK HORSE 31.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • balkannasnijevolio 31.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DARK HORSE 31.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare