To je to što me zanima!

Lijepa gesta: Cristiano dao krv za žrtve željezničke nesreće

Portugalac Cristiano Ronaldo je dobio dozvolu Real Madrida da ode u Santiago de Compostelu kako bi dao krv. Izrazio je sućut obiteljima i prijateljima poginulih
Vidi originalni članak

U srijedu je u Španjolskoj poginulo 78 ljudi zbog izlijetanja vlaka, a 140 ih je ozlijeđeno. Tragedija je pogodila mnoge diljem svijeta. Utjehe nema, ali se nekim sitnicama može pripomoći bar malo ublažiti tugu. 

Cristiano Ronaldo je tako dobio dozvolu kluba da ode u Santiago de Compostelu kako bi dao krv. Iako su ga mnogi smatrali arogantnim, opet je pokazao svoju dobru stranu. Izrazio je sućut obiteljima i prijateljima poginulih. 

'Presica' Real Madrida

Klub je održao press konferenciju uoči večerašnje utakmice s PSG-om. CR nije došao, već je, osim trener Ancelottija, bio Luka Modrić.

- Ovdje sam sada godinu dana i definitivno sam iskusniji nego što sam bio. Ovo je klub u kojem je pritisak velik, ali nadam se da će nam ova sezona biti bolja od lanjske. Kada bih morao birati, radije bih osvojio Ligu prvaka nego Primeru. Imam dobar predosjećaj ususret novoj sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Franz von Drkensson 28.07.2013.

    netko ce bit pozitivan na AIDS :P

  • Don MarkoSivec 28.07.2013.

    aj nek sad neki novinar napise da je bahat i arogantan!

  • John_TG 28.07.2013.

    Veliki nogometas, jos veci covjek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare