To je to što me zanima!

Lijepa golferica na terenu im je odgovorila na zle komentare...

Paige Spiranac (22) dobila je pozivnicu prestižnog golferskog turnira u Dubaiju što joj je bio prvi turnir u karijeri. Neke od sudionica požalile su se da je to zbog izgleda
Vidi originalni članak

Pisali smo o golferici koja prezime vuče iz hrvatskih krajeva i kojoj je želja bila okušati se s najboljima. Želja joj se ostvarila i nastupila je na prvom profesionalnom turniru u karijeri, ali osim protivnica na golf terenu, morala se boriti i sa zlobnim komentarima.

Paige Spiranac (22) dobila je pozivnicu prestižnog Omega Dubai Ladies Mastersa. Amerikanka je završila 94. od 108. golferica s time da su ispod nje završile neke golferice s dugogodišnjim iskustvom i dobrim rezultatima. 

- Bilo je suza i povraćanja. Ovo su bili najstresniji dani u mom životu - opisala je Paige svoj prvi nastup na profesionalnom turniru.

Neke od natjecateljica požalile su se organizatoru turnira kako je Paige dobila šansu samo zbog izgleda i statusa na društvenim mrežama. Naime, lijepu Amerikanku na Instagramu prati gotovo pola milijuna ljudi.

- Igram golf i imala sam neke dobre rezultate. No moja igra nije ni blizu najboljih igračica i to ste mogli vidjeti na ovom turniru. No da barem svi vide kako se trudim i treniram - rekla je Paige nakon debija i dodala:

- Zahvalna sam što sam dobila pozivnicu. Vjerojatno ne bih bila ovdje da nije društvenih medija i ljudi koji me prate i toga sam svjesna. Samo želim igrati golf, to je sve. Ovo je bio moj prvi turnir, a nadam se da ću se kvalificirati na sljedeće veliko natjecanje jer obožavam golf - rekla je Amerikanka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • cissy 11.12.2015.

    sta cure sve radi novaca i slave nece napravit..strasno..

  • cucopljuco69 10.12.2015.

    Sretno ti bilo! :)

  • zeko0007 10.12.2015.

    dao bih joj svoju palicu da malo vježba!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare