To je to što me zanima!

Lijepa olimpijka otkrila: Imam 37 godina, a nisam se seksala

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelijepoj atletičarki je bronca pobjegla za deset stotinki, a bila je i na Hanžeku u Zagrebu gdje je i tamo bila u centru pozornosti zbog svojeg predivnog izgleda...
Vidi originalni članak

Lolo Jones jedna je od najljepših atletičarki, jedna od onih koja privlači pozornost na stadionima, a sad ju je privukla i s najnovijom izjavom. Amerikanka je priznala da se nije još seksala iako ima 37 godina. Razlog je taj što to želi učiniti tek kada se uda.

- Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put seksam tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - požalila se Jones.

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelijepoj atletičarki je bronca pobjegla za deset stotinki, a bila je i na Hanžeku u Zagrebu gdje je i tamo bila u centru pozornosti zbog svojeg predivnog izgleda, ali naravno i zbog svojih trkačkih sposobnosti. Lolo se nedavno odlučila na novi izazov u životu te se prijavila u Big Brother.

Od svoje zamisli da nema seksa prije braka i dalje ne odustaje. 

- Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti seksa prije oltara - kaže nezadovoljna Jones. 

Ne brine ju nimalo što joj je već 37 godina, a noć u kojoj će izgubiti nevinost zamišlja kao posebnu s romantičnim ugođajem.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • muskarac 24.02.2019.

    Bice se boji da ce je ugrist

  • vozi Miško 24.02.2019.

    Eh, dalo bi ju se nategnuti. Iza vjenčanja u Vegasu.

  • vozi Miško 24.02.2019.

    Ne razumijem čemu toliko linkova na instagram u člancima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare