To je to što me zanima!

Lijepoj Leryn Franco ispale grudi na modnoj reviji

Prelijepa Paragvajka Leryn Franco još je jednom dokazala da se bolje snalazi na modnoj pisti, nego na sportskom borilištu kao bacačica koplja
Vidi originalni članak

Nakon što na Olimpijskim igrama u Pekingu njeni rezultati nisu bili osobiti, lijepa Paragvajka ostala je u centru pažnje. Naravno, ne zbog svojih sportskih dosega, već zbog pojavljivanja na modnoj pisti. A tijekom posljednje modne revije, kad joj je u jednom trenutku šarena majica skliznula i otkrila grudi, dokazala se kao vrhunska profesionalka. Bivša prva pratilja Miss Paragvaja nije se dala zbuniti, već je na radost prisutnih završila reviju kao da se ništa nije dogdilo. Pokazala je da ima dekolte za zlatnu medalju i odustane li od svog omiljenog sporta, budućnost joj je svejedno osigurana.

ĐOKOVIĆ: NISAM SA FRANCO, NO NE SMETA MI ŠTO SE PIŠE
Jedini kojem nije biti drago zbog toga što se revija "otela kontroli" bit će srpski tenisač Novak Đoković, kojeg brojni mediji još uvijek vide kao zaručnika lijepe Leryn. Sve je navodno počelo u Pekingu, nakon čega je Đoković demantirao njihovu vezu.
- Znam da novinari moraju ponekad i izmišljati priče o sportašima. Ovakve su vjerojatno najatraktivnije, ali nema istine u tome što se piše. Leryn je prelijepa djevojka i moja prijateljica, ali tu priča završava. Niti ne obraćam pozornost jer moram biti koncentriran na tenis. Ljudi neka uživaju, ako žele u takvim tekstovima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ispeci pa reci 11.10.2008.

    stvarno rasna crnka!!!

  • troyan 10.10.2008.

    Moje koplje ju ceka spremno za baciti...za zlato

  • nogometas05 10.10.2008.

    Mala je zbilja mrak..za pozeljeti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare