To je to što me zanima!

Linfield čeka Dinamo i gubi od lokalnih niželigaša

U posljednjoj pripremnoj utakmici prije dvoboja s Dinamom, sjevernoirski prvak izgubio je 2-1 od drugoligaša Carrick Rangersa uz puno promašaja
Vidi originalni članak

U trenucima dok je Dinamo uvaljivao četiri komada slovenskoj Olimpiji, reprezentaciji Slovenije iz prošlog stoljeća u malom, njihov se protivnik u prvom pretkolu Lige prvaka blamirao na sjevernoirskim livadama. Prvaka ove države Linfield pobijedila je drugoligaška momčad Carrick Rangers 2-1.
Sudeći prema izvještajima, nije Linfield igrao toliko loše koliko je nedostajalo sreće. Momčad trenera Davida Jeffreya dominirala je, stvarala puno šansi, ali i jednako toliko promašivala. Čak tri puta su pogodili prečku ili stativu, a najbolju šansu propustio je prvi napadač Linfielda Peter "Pistol Pete" Thompson. U drugom poluvremenu, kod rezultata 2-1, iz penala je pogodio prečku.
Koban je za Linfield bio dotični Robbie White, koji je s dva gola u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena preokrenuo vodstvo Linfielda. Sada će vjerojatno i Zdravko Mamić krenuti u akciju... Iako White nije Južnoamerikanac, što je nedostatak, ali nije ni Hrvat, što je očito postala prednost.
Jedini strijelac za Dinamova protivnika bio je Conor Downey.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mafija 09.07.2008.

    sam se ti tješi pederčino tovarska.....vidim da svaki put komentiraš...očito te zanima dinamo.....

  • torcida_4ever 09.07.2008.

    dinamo je izgubio od slovenskog drugoligasa..halooooooo..ma daj linfield je bolji sto puta..nazalost..dinamo opet nece daleko dogurat u ligi prvaka!

  • nix_zgd 09.07.2008.

    a dinamo kao nije izgubio od drugoligaša...

Komentiraj...
Vidi sve komentare