To je to što me zanima!

'Lingard mi ulijeće porukama, ali baš je dečko pristojan i fin'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok su Vatreni, ako nikako drukčije onda na penale, u Rusiji rušili sve pred sobom, Azzurri su bili promatrači, nisu se ni plasirali. Laura Bragato iskoristila je prazinu i unatraške se ugurala su prvi plan
Vidi originalni članak

Playboyev model, Talijanka Laura Bragato, u zemlji je koja je europsko žarište korona virusa. Laura se čuva, svoja uobičajena lutanja Mediteranom, Kinom, Dubaijem i Karibima zamijenila je strogom karantenom, a vrijeme krati dopisivanjem sa zvijezdom Man Uniteda.

POGLEDAJTE VIDEO: LAURA BRAGATO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jesse Lingard (27) Lauri je uletio u inbox još u ljeto 2018. Dok su Vatreni, ako nikako drukčije onda na penale, u Rusiji rušili sve pred sobom, Azzurri su bili promatrači, nisu se ni plasirali.

Laura Bragato iskoristila je prazninu i unatraške se ugurala su prvi plan objavivši kako njena 'stražnjica nosi sreću'. Inače je studentica prava, živi u Milanu, ali rado i često putuje (kao svi studenti) i... Skuplja lajkove po Instagramu.

- Čula sam se sa Jessejem. Nije ni njemu lako, on je isto u karanteni. Nadam se da će ova izvanredna situacija što prije završiti. Želim opet putovati pa ljeto provesti u Španjolskoj i... Engleskoj - kaže Laura.

- Lingard je stvarno jako skroman dečko. Nema kod njega ni najmanje prepotencije. S obje je noge čvrsto na zemlji, pristojan, finih manira... I tako silno nadaren u svom poslu - objašnjava Bragato što misli o engleskom reprezentativcu.

- Naravno, navijam za moju Italiju, ali kad budemo igrali protiv Engleske i dogodi li se da baš nikako ne možemo pobijediti onda bi mi bilo drago da, ako već ne može drukčije, Jesse bude taj koji će zabiti gol - veli Laura.

Evo još jedna mala galerija izabranih fotografija koje obožavateljima redovito poklanja studentica prava i prijateljica skromnog dečka Lingarda, Laura Bragato...

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Exterminator 18.04.2020.

    Simpa curka ova Laura , spikali smo na instaču onda je tražila da joj pošaljem golišave slike ... I tu je stalo :-(((..... a Lingard nam je ostao u lijepom sjećanju iz Rusije promašio čistog zicera sa 15 / 16 m auuuuu tada je bilo 1 : 0 za Engleze

  • 17.04.2020.

    Bas me zanima da li bi mu odgovorila da igra npr. za NK Kasinu :-)

  • MK7R300ps 17.04.2020.

    Dobraa mazalica

Komentiraj...
Vidi sve komentare