To je to što me zanima!

Lino Červar će razmisliti, a Gobac i svi igrači ga žele...

LINO TRAŽI VREMENA Dramatizirao je tijekom prvenstva, ljutio se, nudio ostavku, ali na kraju, Lino Červar mora biti presretan. Srebro je čudo
Vidi originalni članak

Ponosan sam na svoje igrače, najmlađi smo na Europskom prvenstvu, a osvojili smo srebro, rekao je raspoloženi Lino nakon što je sve bilo gotovo. Francuzi su za to vrijeme slavili.
- Ovo nam je jedini poraz na ovom natjecanju. Nemojte to zaboraviti - dodao je.
Djelovao je iscrpljeno, izmorila ga je velika bitka protiv Francuza. No izbornik hrvatskih rukometaša na kraju mora biti zadovoljan, opet je ostvario velik pothvat.
- Vrijeme će tek pokazati koliko smo velik rezultat postigli. Promovirali smo mlade igrače koji će u sljedećim godinama donositi nove medalje za Hrvatsku.
Lino je u Austriji “izmislio” Gojuna i Štrleka, dva debitanta koje su na njihovu prvom EP-u proglasili najboljima. Štrlek je najbolje lijevo krilo, a Gojun najbolji obrambeni igrač Europskog prvenstva.
- To samo pokazuje da mladima treba vjerovati. Oni su gladni i žedni uspjeha, oni su nas nosili na ovom natjecanju.
Osvrnuo se Červar i na ponuđenu ostavku.
- Moj status? Dajte mi, molim vas, malo vremena da prespavam sve ovo. Nadam se da ćete prihvatiti svaku moju odluku, ali prvo bih želio doći kući, vidjeti svoju obitelj i tek nakon toga odlučiti. Možda i ostanem izbornik hrvatske reprezentacije...
No Lino nije najprije otputovao kući nego je izravno iz Beča odletio u Skopje, gdje ga čekaju novi izazovi s Metalurgom...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jancica 02.02.2010.

    e da jos nesto,govno gobac nek se isto goni skupa sa linoladom!!!!

  • jancica 02.02.2010.

    da zavrsim post,poslije constantinija stize gospodin CLAUDE ONIESTA..valjda oniesta svaki put festa kad vidi ovog neznalicu na klupi..lino dosta je bilo,ti bi bio saborski zastupnik,izbornik,otjero si smajlagica i iz mladih reprezentacija goni se..pljujes po covjeku koji ti je kruha dao,pljujes po GRANDE BALICU..sram te moze biti..terba dovest noku serdarusica,ili ivicu obrvana ili irfana..pa da se pocne iz nova..a price o pomladivanju nek si puse neznalice..sve je to iznjela stara garda..sta covjek radi voriju..sva prvensta igor igra i obranu i napad..pored zivog i zdravog sulica..zato,hvala ti za sve,i idi..pa makar bio potop rukometa,ali nemogu te vise gledat..finale sam gledala ko da gledam dnevnik,bez emocija,jer sam znala da nemasanse..vec koje finale za redom..sve isto.. a dan poslje fino po pare na kladionicu..deckima svaka cast,vi ste nase legende i carevi,borite se do kraja..legende ste,i jos jednom svaka casz,ali lino budi covjek,pa idi konacno majke ti..

  • jancica 02.02.2010.

    jebo vas lino,sa takvim igracima bi i simona gotovac donosila srebra ljudi!!!covjek je unistio najvecu genaraciju rukometasa poslije svedana!!!egocentrik ogavni,nemogu ga vidjet..a vi sto serete da on ostane nemate pojima o rukometu,sponzoruse i likovi koji prate rukomet zadnje 2 godine!zato lino hvala na svemu,ali budi covjek pa idi!!!znate ko je ispao covjek,ma sta covjek,ljudina..francuski izbornik daniel constantini,koji je nakon medalja i medalja vidio da nemoze protiv jednbe hrvatske,pa je rekao dosta,nek dode neko ko moze..i sta se dogodilo???dosao je gospodin(za razliku od covjeculjka)

Komentiraj...
Vidi sve komentare