To je to što me zanima!

Lino Červar postaje izbornik Makedonije; Šego u Szegedu

Bivši hrvatski izbornik naslijedit će Ivicu Obrvana na klupi reprezentacije Makedonije, a povremeni reprezentativac Marin Šego iz Kielcea seli u mađarski Szeged
Vidi originalni članak

Svjetski prvak i olimpijski pobjednik, po dva puta svjetski i europski srebrni... Sve to osvojio je Lino Červar na klupi hrvatske rukometne reprezentacije, a ovih dana trebao bi preuzeti i treću reprezentaciju u svojoj karijeri. Nakon Italije i Hrvatske, umaški čarobnjak bit će izbornik Makedonije.

S makedonske klupe sredinom mjeseca odstupio je Ivica Obrvan nakon neuspjelih kvalifikacija za Olimpijske igre u Rio de Janeiru, a nasljednik je Makedoncima jako dobro poznati i praktički domaći Lino.

Trofejni hrvatski trener klupu hrvatske reprezentacije napustio je na Europskom prvenstvu u Austriji 2010. godine i od tada uspješno vodi samo Metalurg. Červar je nekako i očekivani izbor za klupu Makedonije s obzirom da u reprezentaciji radi kao koordinator mlađih kategorija. Njegovim dolaskom mogla bi doći i smjena generacija s obzirom da mlade makedonske snage uglavnom igraju u njegovom Metalurgu i on ih pozna u dušu.

Marin Šego u Mađarskoj

Povremeni hrvatski reprezentativac Marin Šego od iduće sezone više neće biti član Kielcea u koje pak dolazi drugi hrvatski golman i mlada nada europskog rukometa Filip Ivić

Šego iz Poljske seli u Mađarsku gdje će braniti za ambiciozni Pick Szeged, a zajedno s njim u Szeged dolazi još jedan Hrvat iz Kielcea, Denis Buntić.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • RobertC 26.04.2016.

    dok je line bilo, bilo je i medalja i finala,,,, sad toga vise nema

  • LovroZG 26.04.2016.

    Šta pišete stalno da Ivić odlazi u Kielce? Ama baš ništa nije potvrďeno....

  • Stručnjak za sve 26.04.2016.

    dobar je on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare