To je to što me zanima!

Razočarani Červar: Moraju mi se ispričati, sve je gomila laži

Uvrijedili su cijelu moju obitelj, kaže nam jedan od najtrofejnijih svjetskih trenera, kojeg su igrači Metalurga sramotno optužili za namjerno puštanje utakmica...
Vidi originalni članak

Ovdje sam pet godina. Klub sam digao na vrh makedonskog rukometa. Igrali smo u četvrtfinalu Lige prvaka, napravio sam velike stvari, a sad sam od igrača doživio ovakve uvrede, rekao nam je jučer telefonom iz Skoplja razočarani Lino Červar.

Igrači Metalurga našeg su velikog trenera, među ostalim, prozvali za namjerno puštanje utakmica. Sramota makedonskih rukometaša, sjetite se samo naše reprezentacije i kako je Lino “ludovao” zbog sudačkih odluka.

- Eto, vidite za što su me optužili. Pa to su takve gluposti. Godinu dana ovdje radim bez plaće. Tim sam igračima dao sve. Ja nisam imao primanja, a zbog teške sam se situacije u klubu borio da ih barem oni imaju - nastavio je tužnim glasom Červar.

Jedan od najtrofejnijih trenera u povijesti rukometa još do prije nekoliko dana nije imao nikakvih problema s igračima.

- Prošli smo tjedan dobili dvije utakmice. Sve je bilo u redu. Sad ću vam reći što se dogodilo. Neki stariji igrači koji nisu bili zadovoljni minutažom one mlađe su okrenuli protiv mene - kaže Lino Červar i nastavlja:

- Ostat ću ovdje još dva dana. Prkos i ponos mi ne daju da odem dok mi se ne ispričaju. Povrijedili su mene, ali i cijelu moju obitelj. Silno sam razočaran, izrekli su takvu gomilu laži, a kad se čovjek potpiše na nešto takvo, onda mora i stajati iza toga. Nisam siguran da svi oni stoje - završio je Lino Červar, naš bivši izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • libeluli 09.11.2014.

    E moj Lino, tko te tjerao da ideš u neku zemlju TZV; Vukojebinu

  • Sports <3 08.11.2014.

    Lino legendo,vrati se na na klupu Hrvatske repke,vrati se,sa tobom smo osvojilo Sp,Oi daj da sa tobom osvojimo i Ep na domacemu terenu,,,,Linoooo

  • laky7751 07.11.2014.

    sad kad ode lino vidjet cete kakvog ste trenera imali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare