To je to što me zanima!

Lino: Mislim da smo se možda malo precijenili. Oni su - bolji!

Što reći? Dali su neke nemoguće golove, bilo je odbijenih lopti koje su završavale kod njih. Moramo vidjeti koje su bile slabosti i ispraviti to, rekao je Lino nakon poraza od Švedske
Vidi originalni članak

Šveđani su jednostavno bili bolji danas. Igrali su iznad svojih mogućnosti, a mi nismo. Nismo bili koncentrirani i agresivni u obrani. Znali smo da će biti teško u napadu, a s ovakvom obranom ne možeš računati na rezultat. Žao mi je zbog publike i što nismo s četiri boda otišli u Zagreb. Moramo se sada primiriti, rekao je Lino Červar.

Hrvatska rukometna reprezentacija porazom od Švedske 35-31 izgubila je priliku prenijeti maksimalna četiri boda u drugi krug u Zagrebu. Nismo imali rješenja ni u napadu, a osobito u obrani.

- Uvukla se neka nesigurnost, posebno u obrani, a tako se ne može doći do rezultata. Igrali smo 5-1, 6-0 pa 3-3, pa sa sedam igrača. Oni su danas igrali dobro i bili čvrsti u obrani. Što reći? Dali su neke nemoguće golove, bilo je odbijenih lopti koje su završavale kod njih. Moramo vidjeti koje su bile slabosti i ispraviti to - rekao je Lino.

Izbornik Hrvatske smatra da igrači nisu ušli dovoljno odlučno u utakmicu.

- Koliko god da smo izgubili, mislim da smo homogeni. Ali pristup nije bio dobar. Možda smo se malo precijenili, oni su pokazali i na Svjetskom prvenstvu da imaju kvalitetu, a protiv Islanda to nije bila njihova prava vrijednost.

"Kauboji" sele u Zagreb, gdje ih čekaju utakmice protiv Bjelorusije, Norveške i Francuske.

- Moramo razmišljati o Bjelorusiji, a poslije ćemo ovo drugo. Moramo biti spremni za ono što nas čeka. Moram zahvaliti Splitu, navijači su bili fenomenalni. Split je tako organizirao prvenstvo da im može pozavidjeti svaka metropola u Europskoj uniji. Sve pohvale njima, a vjerujem da će publika doći i u Zagreb i da pokušamo ispraviti ovaj loš dan - zaključio je Lino za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • mashy 17.01.2018.

    Ne valjaju golmani ne valja babic sad ne valja ni lino...mozda nam je odzvonilo a mozda neki i ne trebaju bit u reprezentaciji...hmm!!! Mislim da ova hrvatska nije vise sila kao nekad al svejedno mislim da vori vise ne treba tu bit...

  • MINISTAR_3 17.01.2018.

    Malo smo se mi puno precijenili Lino,skupa s tobom,a što je tu je ,nismo više vrh rukometa i to je realnost,ma kako nama to teško bilo priznati

  • user_467854 17.01.2018.

    znala sam dva dana euforije a onda ćim izgubevpoćnu pucat po njima, bio im loš dan a neigramo samo mi dobar rukomet ima tu još dobrih zemalja danas oni sutra mi, sretno pa kako bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare