To je to što me zanima!

Lino u problemima: I Valčić upitan za otvaranje EP-a...

Tonči Valčić (31) ima parcijalnu rupturu bočnog trbušnog mišića i vrlo je upitan njegov nastup na otvaranju Europskog prvenstva s Norveškom...
Vidi originalni članak

Nakon što je Lino Červar za otvarajuću utakmicu Europskog rukometnog prvenstva u Austriji ostao bez Blaženka Lackovića, 'kauboje’ je zadesila nova nevolja. Drugi, ili u posljednje vrijeme prvi, izbor na poziciji lijevog vanjskog igrača, Tonči Valčić, ozlijedio je trbušni mišić. Točnije, Valčić ima parcijalnu rupturu bočnog trbušnog mišića i teško da će biti spreman za utakmicu s Norveškom koja je na rasporedu već u utorak.
- Pokušat ćemo ga osposobiti za EP, no nećemo ništa prognozirati već nakon prvog pregleda. Osjeća bolove pri svakom pokretu pa je teško reći koliko će pauzirati - objasnio je težinu ozljede dr. Mladen Miškulin te najavio i možebitno propuštanje cijelog Eura.
S obzirom da je Lacković već otpao za otvaranje EP-a zbog posjekotine na šaci, Valčićeva ozljeda mogla bi ozbiljno promijeniti Červarove planove na ovom prvenstvu. Ne toliko što se napadačkih opcija tiče, jer tu još imamo Vukića, Gojuna, Bičanića i Duvnjaka, no u obrani će Tončijevo iskustvo i čvrstina u borbi s najboljim europskim pucačima jako nedostajati. No momčad bez izrazitih strijelaca poput Lackovića i Valčića ne izgleda niti približno onako kako svi želimo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HardCore 17.01.2010.

    ma sve bu ok..tak se prije svakog prvenstva kipaju kojekakve loše vijesti pa ugl bude sve na kraju dobro...igrali budu i jedan i drugi ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare