To je to što me zanima!

Lino Veliki Makedonski: Červar dobio makedonsku putovnicu!

Makedonska vlada odlučila je bivšem hrvatskom rukometnom izborniku Lini Červaru dodijeliti makedonsku putovnicu i to "zbog velikog doprinosa tamošnjem sportu"...
Vidi originalni članak

Makedonski premijer Nikola Gruevski uručio je bivšem hrvatskom rukometnom izborniku Lini Červaru makedonsku putovnicu. Dan ranije to je odlučila makedonska vlada i to zbog velikog doprinosa tamošnjem sportu. Lino Červar tako je postao - Makedonac.

Veliko je to priznanje rukometnom Mago di Umagu koji je nakon tri provedene godine rada u Skoplju dobio zasluženu nagradu. Lino je u Metalurg stigao 2009. godine. Od tada je s klubom osvojio tri prvenstva, dva kupa te izborio šesnaestinu finala prošle sezone u Ligi prvaka. Ove sezone također je stigao do osmine finala.

Lino Červar preuzeo je Hrvatsku 2002. godine. Od tada je s reprezentacijom koja je bila posljednja na Euru osvojio sve što se osvojiti može. Postali smo svjetski i olimpijski pobjednici. Lino se 29. srpnja 2010. godine odlučio povući s mjesta hrvatskog izbornika.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • GambaOsaka 20.12.2012.

    Lino je napravio super posao u MKD. Od rukometa koji je bio jedan od najlošijih u Europi napravio je respektabilnu reprezentaciju. Dobro obavljen posao i samo tako nastavite

  • peter_1 20.12.2012.

    ne vjerujem da se lino samo tako povukao prije ću povjerovati da su ga otjerali gobac i ekipa

  • drvodrvosano 19.12.2012.

    saka cost lino se ponosin ca san kao i ti iz istrie i croazie

Komentiraj...
Vidi sve komentare