To je to što me zanima!

Lisice žele zvijezdu druge lige: 'Vardy i ja bi dominirali skupa'

Vardy je fantastičan, već vidim kako surađujemo u napadu Leicestera. Mi bi bili dvojica gladijatora, s nama bi King Power eksplodirao, rekao je Lapadula
Vidi originalni članak

Najzvučnije ime drugog talijanskog nogometnog ranga je ono Gianluce Lapadule. Dvadesetšestogodišnji napadač skrenuo je pozornost na sebe u dresu Pescare u kojoj je zabio 26 golova u 39 nastupa ove sezone.

Danas ga želi većina talijanskih prvoligaša, među kojima je i Juventus koji ga vidi kao četvrtu opciju u napadu, poslije Dybale, Mandžukića i Morate ukoliko potonji ostane i iduće sezone u Torinu. No, on više preferira odlazak u Englesku i to s razlogom.

Gianluca ima fanove i u Engleskoj i to ne bilo kakve. Naime, ozbiljan je interes pokazao prvak Leicester City.

- Lapadula je vrlo dobar i pratimo ga već neko vrijeme. - izjavio je Claudio Ranieri.

Igrač je također ponudio svoje viđenje situacije:

- Oduvijek volim engleski nogomet i Premiership. Bio sam najveći navijač Gerrarda i Drogbe koji je bio fantastičan napadač - započeo je Talijan i nastavio:

- Ali, danas volim Vardyja. On je fantastičan, već vidim kako odlično surađujemo u napadu Leicestera. Mi bi bili dvojica gladijatora koji bi išli u svaku bitku. S nama bi King Power eksplodirao, bili bi dinamitan tandem - završava aktualni napadač Pescare.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 17.05.2016.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • maskirani_1 17.05.2016.

    bile bi to senzacije u špici na Ibizi

  • Dr.Gonzo. 17.05.2016.

    "glatijatora" ..... da nije mozda gladijajatora

Komentiraj...
Vidi sve komentare