To je to što me zanima!

Litmanen je na treningu pao na glavu, možda propusti Dinamo

Finski veteran ima lakši potres mozga. Trčao je za suigračem na treningu u petak i sudarili su se u skoku. Mogao bi propustiti i moguću utakmicu protiv Dinama
Vidi originalni članak

Trčao je za suigračem na treningu u petak i sudarili su se u skoku. Litmanen je pao na pod i pritom se udario u glavu. Ustao je nakon nekoliko minuta i otišao u svlačionicu, ali se više nije vratio. Ima lakši potres mozga.

Finski veteran sigurno neće igrati uzvrat drugog pretkola Lige prvaka protiv velškog Bangora, a neće igrati niti za vikend u prvenstvu. Mogao bi propustiti i utakmicu protiv Dinama, ako se “modri” i HJK kvalificiraju. Litmanen (40) ove je sezone  nastupio pet puta za HJK i svih pet je puta ušao s klupe. Još čeka na svoj prvi gol za finske prvake.

Jari je već star i nitko nije očekivao da će igrati baš svaku utakmicu, ali Dinamo je najjača momčad s kojom je HJK igrao ove sezone i trebalo bi im njegovo iskustvo. Uostalom, doveden je za europske utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BoPdOp 19.07.2011.

    Litmanenovo je vrjeme davno, davno prošlo ! Al mora mu se priznat da je bio fenomenalan !

  • gladijator 19.07.2011.

    Pa nama se tresu gaće od svakog protivnika! Koliko smo samo pisali o Nefćiju! Dinamo je molio boga da ih prođu, sad se boje Litmanena i nadaju se da ne zaigra! Zanima me šta bi bilo da je trebao igrati proti Čilića ili Karlovića?!

  • milan.kro 19.07.2011.

    a ma ja nevjerujem, je to što je igrao u liverpulu i barci, i sve to ali čovjek koji je već 10 god po nekim manjim klubovima, i uz to da ima 40 godina, pa to će naši stoperi bez problema držati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare