To je to što me zanima!

Livaja dao dva gola Udineseu, Kelavi crveni zbog prigovora

Ivan je primio dva gola, a onda je pred kraj poluvremena dobio izravni crveni karton! Očito zbog neprimjerenih riječi jer ne postoji drugi razlog za karton u prijateljskoj
Vidi originalni članak

Atalanta i Udinese sinoć su igrali prijateljsku utakmicu povodom 19. Bortolotti trofeja. Tradicionalni susret u znak sjećanja na obitelj Bortolotti, koja je klubu dala igrače i predsjednike.

Atalanta je pobijedila 5-2, a glavne uloge imali su hrvatski nogometaši.

Ivan Kelava primio je dva gola, a onda je pred kraj poluvremena dobio izravni crveni karton! Vjerojatno zbog neprimjerenih riječi jer ne postoji drugi razlog za karton u 'prijateljskoj'. Oba gola koja je primio nije mogao obraniti, prvi sa svega nekoliko metara, drugi iz penala.

Marko Livaja u igru je ušao u 2. poluvremenu i odmah pogodio prekrasno odmjerenim udarcem s nekih 17 metara. Drugi je upisao zbog iznimne volje, pritisnuo je braniča koji je htio izbiti loptu, no Livaja je postavio nogu pa se odbila iza golmana.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zeljkov1 29.07.2013.

    Ne pratim baš Kelavu i Dinamo,nije li on potpisa za Granadu?Bravo Livaja,vrati se ti natrag u Hajduk.

  • drogba447_1 28.07.2013.

    prije bi ga se moglo nazvati K(i)lava nego Kelava...baš je kilav..

  • mlatimudan 28.07.2013.

    Hahahahaha a kelava nije ti ovo mamićeva liga pa da obaraš rekorde jer ti niko ne smi pucat na gol!!!Još da Jedvaj pokaže svoju "kvalitetu" iu romi i eto vrhunca onin novinarima koji su ih hvalili!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare