To je to što me zanima!

Livaja: Ovo je za navijače, dosta su patili. A nijedna ponuda ne može me odvojiti od Hajduka!

Volim se naći tamo (op.a., pred golom), igrači su me dobro nalazili, momčad je baš puno olakšala da se nađem u tim situacijama. Ovo je nešto o čemu se sanja, kazao je junak Melnjak
Vidi originalni članak

Nakon dugih devet godina suše, na Poljud je napokon stigao trofej! Hajduk je u finalu Hrvatskog kupa slavio protiv Rijeke s 3-1 i visoko u zrak podigao Rabuzinovo sunce.

POGLEDAJTE VIDEO: Ludnica u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video EMOTIVAN TRENER Navijači Hajduka prekinuli su intervju Valdasa pa ga nosili: 'Ova je noć za Dalmaciju i Split'

Još jednu fantastičnu utakmicu odigrao je najbolji igrač splitske momčadi Marko Livaja, koji se doduše nije upisao u strijelce, ali je zato asistirao Dariju Melnjaku za njegov prvi pogodak, odnosno za preokret Hajduka. 

- Odigrali smo dobru utakmicu, nismo izgubili glavu i kad smo gubili 1-0, nastavili smo igrati našu igru i na kraju smo zasluženo pobijedili. Predugo smo čekali (op.a., trofej), ali ove godine smo zaslužili, igrali smo dobar nogomet.

Hajduk je završio drugi u prvenstvu, bio je u igri za naslov do pretposljednjeg kola, a sada je i došao Kup kao nagrada za sve što su čelni ljudi, a i igrači, splitskog kluba napravili od svog dolaska.

- Uspješna sezona, iako možemo malo žaliti za prvenstvom. Imali da smo priliku. Izgubili smo dosta malih utakmica u prvenstvu našom krivicom... Sigurno da će mi ostati u lijepom sjećanju. Navijači su fantastični, dosta su patili, ovo je za njih. Sljedeća sezona? Idemo po prvenstvo. 

Koliko Hajduk mora napredovati da dođe do naslova?

- Svi će se pojačavati, ali moramo gledati sebe. Vjerojatno će doći dosta novih igrača i bitno je kako ćemo sve to uklopiti. Immo kvalitetu i iskusnu momčad, sve je na nama.

BIJELI KUTAK Smolčić i Melnjak slomili Rijeku, Tomića je (opet!) izdala obrana

Postoji li ponuda koja ga može odvojiti od Hajduka?

- Mislim da ne može nijedna. Nikad nisam gledao novac, bitno mi je gdje se dobro osjećam. Kući sam i guštam svaki dan.

Trener Dambrauskas bio je miran i nakon preokreta, je li uvijek takav?

- Većinom jest, ali ima trenutaka kad pukne. Odličan je i studiozan čovjek, pokazao da je dobar trener i zna postaviti igru. Nadamo se da će ostati i iduće sezone, da ćemo još bolje igrati.

BILI KANTUN Dario Melnjak kao lik iz bajke, došao je tiho i ušao u legendu, odveo je Hajduk do trofeja!

Dok su sve oči riječke obrane bile uprte u Livaju, iz drugog plana kao heroj bez plašta, došao je Melnjak, odigrao utakmicu života i osigurao Hajduku trofej. Zabio je Varaždinac dva gola u polufinalu protiv Gorice, sada opet... Zasluženo je ponio titulu igrača utakmice!

- Bili smo u miru i dominirali cijelu utakmicu, unatoč primljenom golu. Crveni nam je malo olakšao, bila je zanimljiva utakmica, iako je ulog bio velik. Prva utakmica u karijeri na Poljudu je bila sa Zelinom u četvrtfinalu Kupa, tada nisam mogao ni sanjati da ću jednog dana ovdje s Hajdukom osvojiti Kup. Ovi ljudi su to zaslužili, naravno i svi mi, ali oni su nas podržavali u teškim i ljepim trenucima - rekao je Melnjak pa dodao:

- Volim se naći tamo (op.a., pred golom), igrači su me dobro nalazili, momčad je baš puno olakšala da se nađem u tim situacijama. Ovo je nešto o čemu se sanja - kratko je rekao junak Hajduka.

RAZOČARAN NAKON PORAZA Predsjednik Rijeke: Očešala nas je baklja koju su bacili u ložu! A isključenje? Jako čudno je to...

- Znali smo našu kvalitetu, kao i njihovu. U ovoj momčadi svi žive jedni za druge i to pokazuju na terenu. Utakmica je bila mirna, puno šansi nismo iskoristili, al najvažnije da smo osvojili trofej. U svijetu možeš doživjet nešto, ali ovo s Hajdukom je neprocjenjivo. Navijači? Svi žive Hajduk, hvala im svima na tome. Mi smo ostavili srce na terenu, a ovaj trofej naravno posvećujemo njima - rekao je kapetan Lovre Kalinić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 74

  • ForzaFiumeFOF 27.05.2022.

    Tako je i Tudor govorio da ga nikada ništa ne može rastaviti od Hajduka i za nikakve pare, pa ih je za....o dva puta...brzo se ljubav zaboravi kad netko zamaše eurićima...

  • bosanac1990 27.05.2022.

    prva ponuda i kupi on prnje

  • 27.05.2022.

    A Livaja je izmislila svit za Oršića i Drmića..Jedan ne zna hodati,a drugi prste u usta i širi pokazuje zube ka lipicaneru pri prodaji..🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare