To je to što me zanima!

Livaja nije jedini: HNS pokrenuo postupak protiv Luke Vuškovića zbog pjevanja sramotne pjesme

Marko Livaja je na Rujevici pred Torcidom započeo pjesmu "Freze, traktori i seoski putevi" koja grubo vrijeđa Šibenčane, a mladi Vušković i pomoćni trener to su s navijačima pjevali ispred Poljuda
Vidi originalni članak

Nakon što je Hrvatski nogometni savez pokrenuo postupak protiv kapetana Hajduka Marka Livaje (29) zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja na Rujevici nakon pobjede u finalu Kupa protiv Šibenika (2-0), a mladi Luka Vušković (16) je u slavlju ispred Poljuda s pomoćnim trenerom Tomislavom Rogićem napravio isto pa je i protiv njega pokrenuto isto.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje s navijačima na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hrvatski nogometni savez pokrenuo je disciplinski postupak protiv igrača Hajduka Luke Vuškovića i pomoćnog trenera Hajduka Tomislava Roglića. Disciplinski postupak pokrenut je zbog pjevanja neprimjerene pjesme u jutarnjim satima 25. svibnja, po dolasku na stadion Poljud prilikom proslave osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa - stoji u objavi na službenim stranicama HNS-a. 

Podsjetimo, Livaja je u slavlju pred istočnom tribinom Rujevice, na kojoj je bila smještena Torcida, uzeo megafon i započeo pjesmu: "Freze, traktori i seoski putevi", pjesmu koja grubo vrijeđa Šibenčane i čiji nastavak glasi: "pi*ke šibenske, dobit ćete batine". Nakon toga se ista pjesma orila i po dolasku ispred Poljuda.

STIGLO PRIOPĆENJE HNS pokrenuo postupak protiv Livaje! Evo za što ga terete...

Dok su oni iskusniji nogometaši 'bilih stali na loptu' ispred svog stadiona, mladi nogometaš se 'opustio' s pomoćnim trenerom te zapjevao s navijačima za što će najvjerojatnije biti kažnjen.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kliperson1 26.05.2023.

    Samo ih treba izbaciti iz repke i europskih natjecanja i amen. Svi probleme riješeni.

  • gavran_st 26.05.2023.

    i njegova je mama zakazala u odgoju kao i baka ajris

  • Luka#40#93 26.05.2023.

    Jedan pao na dopingu a drugi na odgoju Roditelji sigurno ste ponosni

Komentiraj...
Vidi sve komentare