To je to što me zanima!

Livaja: Skromno sam proslavio gol? Pa posao mi je da zabijam

Jesam li uzbuđen zbog gola? Normalno da jesam, zadovoljan sam nastupom, no sada se moramo okrenuti našoj sljedećoj utakmici, rekao je Livaja nakon gola
Vidi originalni članak

U prvome starterskom debiju za Interovu momčad u natjecateljskim utakmicama Marko Livaja zabio je debitantski pogodak. Dojmove je nakon utakmice s Rubinom iz Kazana u Milanu dao klupskoj TV-postaji.

- Zabio sam pogodak u prvom, ali sam promašio priliku u drugom poluvremenu – rekao je 19-godišnji Hrvat koji je u 2-2 remiju protiv ruskog predstavnika na otvaranju Europa lige igrao isturenog napadača ispred Coutinha i Cassana; izjednačio je na 1-1 u 39. minuti zabivši glavom na asistenciju Argentinca Cambiassa.

- Zadovoljan sam svojim nastupom, no sada se moramo okrenuti našoj sljedećoj utakmici, vrlo važnoj, protiv Siene.

- Jesam li uzbuđen zbog gola? Normalno da jesam. Kažete, skromno sam ga proslavio? Moj je posao zabijati golove, valjda se zato nisam osjećao neobično.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • skibidibiiip 21.09.2012.

    Ja bi samo htio naglasit da je mali krenio od prve minute..!

  • sirovinakac 21.09.2012.

    samo naprijed Marko,sto vise golova zabij..

  • crofantom1950 21.09.2012.

    drago mi je da je zabio gol i da napreduje..ali nakon one izjave za reprezentaciju " da njemu treba odmora" ..pa on ima 19 god,on treba pucat od snage i energije u sebi a ne trazit neki odmor Katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare