To je to što me zanima!

Livaja zabio dva gola u pobjedi Atalante u talijanskom kupu...

Atalanta je najviše zahvaljujući dvama golovima Marka Livaje pobijedila Bari 3-0 u 3. kolu Coppa Italije. Milanski Inter 'pomeo' je Citadellu, a Kovačić je igrao od 60. min.
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer odigrane su dvije utakmice 3. kola talijanskog kupa u kojima su sudjelovala i dva hrvatska nogometaša Marko Livaja i Mateo Kovačić, koji su izborili prolaz u sljedeće kolo natjecanja.

Ključnu ulogu u pobjedi Atalante nad Barijem odigrao je sad već bivši mladi hrvatski reprezentativac Livaja, koji je bio dvostruki strijelac u 3-0 slavlju. Livaja, koji je izgubio mjesto u U-21 reprezentaciji Nike Kovača, donio je vodstvo svojoj momčadi u 7. minuti, a na 2-0 povisio je u 31. minuti.

Pobjedu od 3-0 potvrdio je De Luca u 75. minuti.

Još uvjerljiviji od Atalante bio je milanski Inter, koji je na Giuseppe Meazzi pobijedio drugoligaša Citadellu 4-0. Palacio je zabio dvaput, a strijelci su bili i Jonathan te Ranocchia. Mateo Kovačić ušao je u igru u 60. minuti umjesto Guarina.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • hejter. 19.08.2013.

    pa jel se sjecate da je i mandzo bio bahat i da se stalno svadjao sa sudcima,onda je izrastao u igracinu,mozda bude ista stvar s livajom

  • user_242079 19.08.2013.

    Bit ce on dobar kad shvati u glavi da je Marko Livaja a ne Mario Baloteli,,. Vratit ces se ti brzo u repku

  • eror666 19.08.2013.

    Livaja se naljutiooooo ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare