To je to što me zanima!

Livaković: Jedan od najdražih trenutaka u karijeri; Modrić: Na kraju smo pokazali karakter

Jako teška i iscrpljujuća utakmica, ali u četvrtfinalu smo. Skidamo kapu svima, a najviše Livakoviću, koji nas je odveo dalje. Vidjet ćemo tko će nas čekati, jer nogomet je nepredvidiv, rekao je Luka Modrić
Vidi originalni članak

Osjećaj je super, zbog ekipe i zbog odlične atmosfere. Hvala navijačima koji su došli, jer nije lak put do ovdje, rekao je nakon osmine finala SP-a u Katru Dominik Livaković. On je s tri obranjena penala donio pobjedu Hrvatskoj.

- Jako teška utakmica, Japanci su jako spremni, dobro su krenuli od početka. Ali i mi smo spremni jer smo odigrali odlično svih 120 minuta - rekao je i dodao:

- Ovo je jedan od najdražih trenutaka u mojoj karijeri.

LUDILOOO, HRVATSKA JE U ČETVRFINALU:

Pobjedu nad Japanom prokomentirao je i Nikola Vlašić.

- Mislim da je utakmica pokazala kakva smo ekipa i nakon 1-0 smo pokazali da se možemo vratiti. Penali su lutrija, čestitam svim navijačima i igračima - rekao je.

- Namučili su nas Japanci, ali znali smo to. Ipak su dobili i Njemačku i Španjolsku. Mislim da smo dominirali utakmicom, nismo je riješili ranije, ali i penali su dio utakmice - dodao je.

- Treba pohvaliti i Japan, odlično su igrali, zabili su jedan gol. Brazil ili Južna Koreja? Mislim da će Brazil pobijediti. Na ovom prvenstvu je sve moguće, dokazao je to ranije i Japan, Mi ćemo dati sto posto od nas i vidjet ćemo dokle ćemo dogurati - poručio je Vlašić.

LIVAKOVIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA Treneru Nježiću kupio je auto: Dida me svemu naučio, on je najzaslužniji za ovo gdje sam

Vidno iscrpljen, ali i zadovoljan nakon utakmice bio je Luka Modrić.

- Nismo igrali na našem nivo kako znamo, ipak mislim da smo imali dvije tri dobre šanse, da smo zabili prvi to bi išlo u boljem smjeru za nas, ali opet smo pokazali karakter i došli smo do tih penala - poručio je kapetan Modrić.

- Nismo u prvom poluvremenu igrali kako treba, ušli smo dobro, ali su nam zabili gol. U drugom pol. dogovorili smo da se dignemo gore, da pasevima dođemo u njihovu polovicu. Promijenili smo način igre, dugim loptama tražili smo igrače.

LUDNICA U ETERU Jeličić ponovno briljira: Krv mi je otišla, trebat će mi stent...

- Jako teška i iscrpljujuća utakmica, ali u četvrtfinalu smo. Skidamo kapu svima, a najviše Livakoviću, koji nas je odveo dalje. Vidjet ćemo tko će nas čekati, jer nogomet je nepredvidiv. Tko god dođe, s nestrpljenjem ga očekujemo. Bit ćemo sigurno na boljem nivou nego danas. Nije lako fizički ponijeti, ali imamo vremena za rekuperaciju - rekao je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 05.12.2022.

    🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷HRVATSKA 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷jedna jedina!

  • KajSiPukel 05.12.2022.

    Livakovicu kralju, legendo ! ❤️

  • Kikaš 007 05.12.2022.

    Hvala dečki, kapa do poda... Vi ste ponos Hrvatske... 🇭🇷✌️🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare