To je to što me zanima!

Livaković morao bolje reagirati: Pogledajte gol Ludogoreca...

Tekpetey je u 22. minuti dobio loptu na lijevoj strani šesnaesterca Dinama, dvojica 'modrih' stisnula su ga uz liniju, no igrač Ludogoreca je opalio iz mrtvog kuta i lopta se od stative odbila u mrežu za 2-1
Vidi originalni članak

Krenulo je idilično, kao iz bajke. Nakon svega devet minuta Dinamo je vodio 2-0 protiv Ludogoreca u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka

Hrvatski prvak je dominirao, stvarao šanse, a onda odjednom - pad. Bugari su podignuli ritam igre i agresivnost, zacarinili terenom i krenule su šanse. A jedna od prvih, nažalost, završila je u mreži. I treba priznati, Livaković je morao puno bolje reagirati. 

Tekpetey je u 22. minuti dobio loptu na lijevoj strani šesnaesterca Dinama, dvojica 'modrih' stisnula su ga uz liniju, no igrač Ludogoreca je opalio iz mrtvog kuta i lopta se od stative odbila u mrežu za 2-1! Nećemo u nikoga upirati prstom, ali Livaković je tu morao puno bolje pokriti prvi kut. Tekpetey je pucao iz teške pozicije i ovo jednostavno ne smije proći. Pokušao je nogama, a ruke su mu ostale uz tijelo. 

Gol pogledajte OVDJE 

Dinamo je pao u igri nakon primljenog gola, a Ludogorec je preuzeo uzde igre i nastavio prijetiti. Ipak, Dinamo je preživio i slavio u prvom susretu (2-1). Uzvrat je za tjedan dana u Zagrebu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Puno volim Hrvatsku 03.08.2022.

    Poslije je obranio čisti gol, o tome ne pišete.

  • landoflunatics 03.08.2022.

    NE znam šta je s njim, ali baš mi više ne odaje povjerenje kakvo sam prije imao u njega. Nisam siguran da bih bio miran da ga vidim i dalje kao broj jedan u reprezentaciji. Ivušić ako nastavi kao u ligi nacija bi mogao preuzeti to mjesto ako Livaković nastavi ovako. Ako i pogledamo Ivušič djeluje puno sigurnije,čvršće, odlučnije,  naročito kod onih izlazaka sa crte na visoke lopte, s kojima Livaković tradicionalno ima problema.

  • Ri-Fiume< 03.08.2022.

    Ivušić mora biti prvi golman reprezentacije.... Hoćemo anketu i da glasamo...... 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare