To je to što me zanima!

Livaković: Poklonio sam dres Krovinoviću, nek' ga se sjeća!

Disciplina je jedna od najboljih odlika ove momčadi. Svaki igrač iza gura onog naprijed. Oni su imali premoć u posjedu lopte, ali nisu napravili ništa više od nas, smatra Bruno Petković
Vidi originalni članak

Dinamo je slavio protiv Benfice 1-0 na Maksimiru pred 29.704 gledatelja, a najbolji igrač 'modrih' Bruno Petković bio je standardno spreman:

DINAMO - BENFICA 1-0 Europski Dinamo ruši sve! Pala i slavna Benfica na Maksimiru

- Danas smo igrali našu atipičnu utakmicu. Nismo kreirali, nismo igrali po zemlji, ali igrali smo muški. Karakter i želja bili su na maksimumu, ja sam dao ono što se od mene očekuje, zadržao sam loptu - rekao je Petković pa dodao:

- Disciplina je jedna od najboljih odlika ove momčadi. Svaki igrač iza gura onog naprijed. Oni su imali premoć u posjedu lopte, ali nisu napravili ništa više od nas - smatra Bruno.

POGLEDAJTE REAKCIJE DINAMOVACA

- U nedjelju imamo utakmicu protiv Rijeke koja nam je jako bitna da zadržimo dobar ritam. Imat ćemo vremena za stvari koje možemo poboljšati uoči uzvrata u Portugalu - završio je Petković.

Dominik Livaković imao je jednu fantastičnu intervenciju u startu utakmice kada je skinuo čisti zicer, a nakon susreta ostao je bez svog dresa. 

 - Poklonio sam Krovinoviću svoj dres, nadam se da će mu ostati u lijepom sjećanju - kazao je kroz smijeh Dominik Livaković, a onda nahvalio svog suigrača Petkovića, koji je doprinosio i u napadu i u obrani:

- Svi smo odigrali odlično, Petković je trčao gore-dolje, bio je prva linija obrane - rekao je Livaković.

Briljirao je danas i Dani Olmo! Španjolac je u nekoliko navrata vrtio protivničke braniče oko malog prsta, slao je fantastična dodavanja, nadigrao Joaa Felixa... Ma igrao je savršeno!

 - Svih 90 minuta smo bili kompaktni. Igrali smo za Ademija, Hajrovića i za sve koji nisu mogli nastupiti - kazao je Olmo pa donio sličan zaključak kao i Petković:

- U uzvratu moramo biti agresivni u fazi obrane, ali prije toga treba se fokusirati na Rijeku i HNL.

Izuzetno je skroman bio i Stojanović:

- Nije bilo lako, nismo ni očekivali da će biti lako, ali pokazali smo da možemo igrati sa svima. Hvala navijačima, presretni smo zbog pobjede, ali bez euforije, bez dizanja u nebesa, nismo još ništa napravili - kazao je Petar Stojanović pa nadodao:

- Vidjeli smo koliko imaju brze igrače, ali zaprijetili su nam samo jednom u drugom poluvremenu. Moramo ih respektirati, ali smo im pokazali tko je gazda u našem dvorištu - završio je slovenski branič.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Samarsa 08.03.2019.

    Livakovic ja danas skinuo mrtvaca ,ali bez pravog golmana se nemoze,nadam se da ce Dalic biti pametan.

  • Exterminator 08.03.2019.

    U ovome Dinamu veseli me jedna stvar posebno a to je karakter pojedinih igrača kojima nije tekao med i mlijeko , imali su trnovit put a bit će upisani u legende kluba i Hrvatskog nogometa ! Bravo momci svaka vam čast

  • Boston Celtics 1986 07.03.2019.

    Olmo ce napuniti blagajnu! Livakovic na nivou i siguran!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare