To je to što me zanima!

Acini 'otpisani' krenuli su na pripreme za Olimpijske igre...

Pripreme za Rio de Janeiro hrvatska košarkaška reprezentacija odradit će u Svetom Martinu kao što je to bilo i prije kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre
Vidi originalni članak

Na okupu je ponovno 12 'otpisanih'. Hrvatska košarkaška reprezentacija okupila se danas u hotelu Panorama odakle je krenula u Sveti Martin na pripreme za Rio de Janeiro. Igrače Ace Petrovića ispratili smo u javljanju uživo.

Hrvatska reprezentacija u Svetom Martinu je bila i prije kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre, a znamo koliko nam je sreće to donijelo. Hrvatska 26. srpnja putuje u Argentinu gdje bi trebala odraditi tri pripremne utakmice s Argentincima prije no što počne olimpijski turnir koji su izborili u Torinu.

- Ma koliko to čudno zvučalo, mislim da je ova kvalifikacijska grupa u Italiji bila najrealnija za proći. Borili smo se jedan za drugoga, a mislim da je puno pomogla i ta pozitivna energija s klupe igrača koji su manje igrali. Jedan od motiva bio nam je i da se riješimo tog gubitničkog mentaliteta koji nas je pratio. Dokazali smo da imamo kvalitetu, a izbornik Petrović točno je osjetio što nam treba. No znate kakvi smo mi, kada igraš odlično, ljudi te podržavaju, a kad igraš lošije, onda... - rekao je Dario Šarić.

Novi košarkaš 76ersa u Torinu je proglašen najboljim igračem turnira.

- Ovo je bilo moje izdanje iz Cibone i ono kako sam ja naviknut igrati košarku s loptom. Normalno je da griješiš, izgubiš loptu, ali to je nekako taj način kako ja volim igrati - zaključio je Šarić.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ray Barone 20.07.2016.

    Igrajte kako znate i nema straha...možete u borbu za medalju bez problema...

  • kakogod 20.07.2016.

    Ako me je Aco ičim kupio, onda je to bilo kad je poslije Torina rekao da je normalno da su ih svi otpisali nakon svega što se s košarkom događalo zadnjih 20 godina... Zato mi se rukometaši, koliko god uspjeha ili neuspjeha imali, sve više idu na živce jer im je u pravilu nakon dva benigna članka u novinama glavna mantra kako "nitko ne vjeruje u njih" ili "kao nitko nije vjerovao u njih", ali eto, oni su "dali sve od sebe iz inata"...

  • Ja Zmaj 20.07.2016.

    Sretno dečki..

Komentiraj...
Vidi sve komentare