To je to što me zanima!

Liverpool će dovesti Unitedova igrača, to nije viđeno od 1964.

Marouane Fellaini bi ovog ljeta s Old Trafforda mogao preseliti na Anfield Road. Posljednji igrač koji je iz Manchester Uniteda prešao u Liverpool bio je Phil Chisnall davne 1964. godine
Vidi originalni članak

Marouane Fellaini je na korak od odlaska s Old Trafforda. Ovog bi ljeta mogao potpisati za Liverpool. Francuski i dio engleskih medija, pišu kako je belgijski veznjak jedna od velikih želja Jürgena Kloppa.

Belgijcu ovog ljeta istječe ugovor s "crvenim vragovima" i može birati klub za koji će potpisati. Everton, PSG, Monaco, su samo neki od klubovi koji su se spominjali kao njegove nove destinacije, ali se sad pojavio i velikan s Anfielda.

Ako Fellaini na kraju potpiše za Liverpool, bit će prvi igrač koji je iz Man. Uniteda otišao u "redse" nakon Phila Chisnalla i 1964. godine. Došao je Chisnall u Liverpool tada kao veliko pojačanje, ali je u tri godine odigrao samo šest utakmica.

Pitanje je što će eventualni Fellainijev dolazak reći navijači Liverpoola. Ipak je Belgijac igrao za čak dva omražena rivala. Prije Uniteda je nosio dres Evertona.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Stevo Snajper 10.04.2018.

    jadan je klub kojem je Fellaini pojacanje....

  • JA.SAM.JAKO.GLUP 10.04.2018.

    Di ce dovesti felainija?kloop je bas trener koji voli tako motoricne igrace!!!e moj novinaru..keita..lamar,dyabala..su jedino sta kloop hoce

  • KristijanCro 10.04.2018.

    Kolika bi trebala Modriću bit cijena ako ovaj može birati klub i visinu ugovora?

Komentiraj...
Vidi sve komentare