To je to što me zanima!

Liverpool će za Ivana Rakitića ponuditi čak 40 milijuna eura

Ivan Rakitić navodno je spreman u siječnju napustiti Sevillu i otići u Premiership. Osim Manchester Uniteda za Raketu se prema pisanju Mirrora zanima i Liverpool
Vidi originalni članak

Prema pisanju engleskog Mirrora Liverpool u siječnju navodno namjerava ponuditi čak 40 milijuna eura za Ivana RakitićaDodaju i kako bi Rakitić bio zamjena za legendu Anfielda Stevena Gerrarda koji je s 34 godine na leđima polako već umoran od vrhunskog nogometa.

Nakon silnih odlazaka iz Seville u ljetnom prijelaznom roku ove godine, Rakitić je postao kapetan i cijelu sezonu igra na vrhunskom nivou te je najbolji igrač svog kluba.

- Nikad ne možete biti sto posto sigurni da ćete ostati u nekom klubu. Takva je sudbina nas nogometaša. Nogomet je veliki biznis. U Sevilli sam već tri godine, no istina je da se situacija promijenila. U tako velikom klubu kao što je Sevilla ne možemo biti zadovoljni s ovim rezultatima. Nezadovoljstvo raste čim nema trofeja. U sezonu smo krenuli s 14 novih igrača, no sada smo sve bolji i optimisti smo. Mogu jedino reći da razmišljam samo o Sevilli i našoj sljedećoj utakmici - rekao je Rakitić za slovenski portal nogomania.com.

Raketina Sevilla u šesnaestini finala Europske lige igra protiv Maribora, a Ivan je Slovence pozvao da navijaju za Hrvatsku na SP-u.

- Navijajte za nas. Bit će teško, no znamo za što smo sposobni - završio je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • NaKituMiNajaši 20.12.2013.

    raket samoostani ovakav i za SP u Brazilu,odličan si!!

  • BlueJeans 19.12.2013.

    Sretno Raketa!Zaslužio si!

  • Schwarzenegger 19.12.2013.

    Bravo Rakitiću na odličnim igrama za Sevillu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare