To je to što me zanima!

Liverpool do boda na Stamford Bridgeu: Terry teže ozlijeđen?

U derbiju 11. kola Chelsea i Liverpool su na Stamfordu Brigdeu odigrali 1-1. Remijem su 'plavci' ostali na trećem mjestu Premiershipa iza dva Manchestera
Vidi originalni članak

Liverpool se ponovno pokazao kao 'crna mačka' za Chelsea. Na Stamford Brigdeu su u derbiju 11. kola Premiershipa s 'plavcima' odigrali 1-1.

U prvih 20 minuta navijači su gledali uspavanku, a onda je Chelsea poveo. Juan Mata ubacio je iz kornera, John Terry je bio najviši u kaznenom prostoru 'redsa' i glavom je matirao nemoćnog Jonesa.

Nakon gola Chelsea je imao dvije prilike da poveća vodstvo, ali neprecizni su bili Hazard i Torres.

U 36. minuti šok za navijače Chelseaja. Suarez je krenuo prema golu 'plavaca', Ramires ga je gurnuo s leđa, a Urugvajac je pao na nogu Terryja. Branič Chelseaja s bolnom grimasom ostao je ležati na travnjaku, a teren je napustio na nosilima. Koliko je ozljeda teška, nije zasad poznato.

U nastavku utakmice Liverpool je zaigrao bolje, a nagrada za to stigla je u 73. minuti. Nakon udarca iz kuta Carragher je glavom prebacio loptu na drugu vratnicu, gdje ju je dočekao Suarez i glavom pospremio za 1-1.

U samoj završnici utakmice Liverpool je mogao i do tri boda, ali je odličan udarac Enriquea Čech odbio u korner.

Momčad Roberta Di Mattea je remijem ostala na trećem mjestu ljestvice s 24 boda, tri manje od vodećeg Uniteda. Liverpool je 12 bodova ostao na 13. mjestu.

Premiership, 11. kolo:

  • Manchester City - Tottenham 2-1 (Agüero 65, Džeko 88 / Caulker 21)
  • Newcastle - West Ham 0-1 (Nolan 38)
  • Chelsea - Liverpool 1-1 (Terry 20 / Suarez 73)
Idi na 24sata

Komentari 106

  • JosipKocka 11.11.2012.

    Suarezu bi bilo bolje da pripazi na zenu sada

  • Makaveli7 11.11.2012.

    Mata ima strasnu ljevicu.Svaki korner ili slobodnjak je pola gola.

  • Jon_Snow 11.11.2012.

    Liverpool ne mogu shvatiti već godinama. Nikako u bitku za naslov. Suarez je odličan, Matta je strašan, a Torres? Gdje igra?

Komentiraj...
Vidi sve komentare