To je to što me zanima!

Liverpool gostovanje kod Boltona prošao neokrznut

Golovima Kuyta i Gerrarda 'redsi’ su došli do 13. pobjede u sezoni i opet su u samom vrhu ljestvice čim su još jednom istaknuli kandidaturu za naslov
Vidi originalni članak

Da se u Premiershipu igraju samo derbiji, Liverpool bi “bezbroj” puta u posljednjih 10-ak godina bio prvak, ali slavna engleska momčad padala je tamo gdje najveći nikad nisu. Bolton je jedno od takvih gostovanja, ali Benitezova momčad jučer se nije poskliznula.
Gotovo pola sata domaćini su se uspješno branili, ali kad je Kuyt u 28. minuti zabio za 0-1, bilo je jasno da Bolton na bodove može zaboraviti. I tako je u konačnici i bilo. Liverpool je minimalnu prednost držao do 73. minute, a tad Gerrard zabija za konačnih 2-0 i povratak 'redsa’ u vrh engleskog Premiershipa.
Nakon dugo godina velika četvorka predvodi ligu, a prvak će, kažu, biti onaj koji će dobivati utakmice poput Liverpoolove u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bia bia 15.11.2008.

    NEWCASTLE mi je najdraži klub ali jebiga oni su zadnjih godina ispod prosjeka, a za liverpool navijam da ove godine uzme naslov jer mislim da bi to bila neviđena fešta, ljudi nisu osvojili naslov priko 20 godina.

  • user_20742 15.11.2008.

    šta je subota jučer bila?? inače odlična utakmica i zasluzena pobjeda redsa!! YNWA

Komentiraj...
Vidi sve komentare