To je to što me zanima!

Liverpool: Hicks ponovno prozvao Rafu Beniteza

Posljednjih tjedana engleski su mediji nagađali da je Benitez na izlaznim vratima, a vlasnici kluba tvrde da on traži nerazuman novac za pojačanja
Vidi originalni članak

Liverpoolov američki vlasnik Tom Hicks prozvao je klupskog menadžera Rafaela Beniteza zbog neobuzdanog ponašanja u zahtjevima za pojačanjima.
U intervjuu za Sports Illustrated, 61-godišnji Hicks se opet osvrnuo na tenzije koje su se dogodile na relaciji između njega i drugog američkog suvlasnika kluba Georgea Gilleta, te menadžera Liverpoola Rafaela Beniteza, nakon što je španjolski stručnjak optužio svoje šefofe da ne razumiju zakonitosti europskog nogometnog tržišta.
- Htjeli smo vidjeti što naš klub može učiniti s igračima koje smo već kupili, i koliko može napredovati. Tada je Benitez na konferenciji za novinare 20 puta ponovio jedno te isto: "Usredotočen sam na moju momčad". I onda su mediji iz svega toga napravili veliku priču, sugestijama kako ćemo ga otpustiti. Potom su pisali kako smo nas dvojica poručili Benitezu da začepi usta, a na kraju su uvjeravali svoje čitatelje da smo u velikoj svađi. Zapravo, bilo je baš zabavno sve to čitati i pratiti!
Hicksu je malo manje zabavno bilo pratiti poraz njegovog Liverpoola od Manchester Uniteda na Anfieldu 0-1.
- Naša momčad je izgledala kao da niti sama ne vjeruje da je dovoljno dobra za pobjedu. Kao da osjećaju preveliki kompleks. Igrali su jako "stisnuto" – zaključio je Hicks.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare