To je to što me zanima!

Liverpool je najnesretnija momčad Premiershipa...

Liverpool je u ovoj sezoni prečku ili stativu pogodio 26 puta, dok među igračima prednjači ‘topnik’ Van Persie koji je okvir gađao 12 puta
Vidi originalni članak

Nogometaši Portsmoutha nisu se mogli načuditi svojoj sreći nakon prvog poluvremena finala FA kupa protiv Chelseaja. ‘Bluesi’ su na Wembleyu pet puta pogodili prečku ili stativu, a čak se i kod pobjedničkog gola Didiera Drogbe loptu u mrežu odbila od stative. Pravi tragičari, što se tiče prečki i stativa, u ovoj sezoni Premiershipa ipak su bili nogometaši Liverpoola. U toj kategoriji su suvereno zauzeli prvo mjesto sa 26 pogođenih stativa. Da je lopta par puta letjela centimetar bliže golu ‘redsi’ su sezonu mogli završiti znatno bolje od razočaravajućeg sedmog mjesta. Zbog ‘stativa’ Liverpool tako neće igrati u europskim natjecanjima sljedeće godine, a vrlo je upitan ostanak trenera Rafaela Beniteza.
Među ‘redse’ bi se dobro uklopio Arsenalov napadač Robin van Persie. Već drugu sezonu zaredom Nizozemac predvodi kategoriju pogođenih stativa i prečki - lani ih je pogodio sedam, a ove godine čak 12. Iako je zbog ozljede odigrao samo 16 utakmica. Ukupno je zabio devet golova.
- Već drugu godinu zaredom prednjačim u toj nesretnoj kategoriji. To nikako nije dobro. Moram poraditi na preciznosti - požalio se Van Persie.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pero 4000 16.05.2010.

    je,je arsenal je za njih mala beba-moš mislit

  • lautas 16.05.2010.

    sve je počelo kad je onaj mali bacio balon na stadion

  • alo_mačko 16.05.2010.

    zbog liverpoola je Hajduk naletia na Debrecen, to ne govorite...haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare