To je to što me zanima!

Liverpool je prvak svijeta! Gol Firmina srušio je Flamengo...

Jedini pogodak na utakmici postigao je Roberto Firmino u 99. minuti nakon dodavanja Sadija Manea i velike pogreške stopera Flamenga Pabla Marija. Lovren nije igrao
Vidi originalni članak

Nogometaši europskog prvaka Liverpoola osvojili su naslov svjetskog klupskog prvaka zahvaljujući 1-0 (0-0, 0-0) pobjedi protiv južnoameričkog prvaka Flamenga nakon produžetka u finalu igranom u Dohi.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Roberto Firmino u 99. minuti nakon dodavanja Sadija Manea i velike pogreške stopera Flamenga Pabla Marija.

Za šesterostrukog europskog i 18-strukog engleskog prvaka ovo je prvi naslov svjetskog klupskog prvaka.

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren zbog ozljede nije konkurirao za nastup u sastavu Liverpoola.

Treće mjesto osvojio je prvak Sjeverne i Srednje Amerike Monterrey koji je nakon boljeg izvođenja 11-eraca svladao prvaka Azije Al Hilal s ukupnih 6-5. Nakon 90 minuta rezultat je bio 2-2. Al Hilal je poveo golom Carlosa Eduarda (35), Monterrey je preokrenuo preko Gonzaleza (55) i Meze (60), a na 2-2 poravnao je Gomis (66).

Idi na 24sata

Komentari 31

  • brane456 22.12.2019.

    To je ekipa snova,sve mi se čini da im je zagarantirana liga prvaka😎

  • true lies 22.12.2019.

    Klopp trener svih trenera. Kapa dole.

  • Racionalnogledajuci 22.12.2019.

    I onda ipak messi dobije nagradu zlatnu loptu covjek ni sam nezna zasto ali neka im van dijk zasluzio. Drago mi je radi liverpoola,nisu mi prvi klub ciji sam fan ali 2005 g. Necu nikad zaboravit i nadam se da uzimaju narednih 5 g. PL(mada tesko ),al samo u inat vragovima. YNWA

Komentiraj...
Vidi sve komentare