To je to što me zanima!

Liverpool na krilima Sturridgea izbacio Tottenham iz Liga Kupa

Koliko je ozbiljno Klopp shvatio ovo natjecanje govori podatak da je promijenio kompletnih 11 igrača od zadnje utakmice dok je Pochettino bio nešto ozbiljniji - promijenio ih je 10
Vidi originalni članak

Engleski Liga kup stigao je do osimne finala u kojoj smo vidjeli pet utakmica, a svakako je najzanimljivija bila ona na Anfieldu gdje je Liverpool na kraju izbacio Tottenham rezultatom 2-1. 

Koliko su ozbiljno oba menadžera, Jürgen Klopp i Mauricio Pochettino, shvatila ovo natjecanje, potvrđuju i početne momčadi. Naime, Nijemac je u odnosu na prošlu utakmicu promijenio kompletnih 11 igrača, dok je Argentinac u svojih 11 ostavio samo Diera.

Daniel Sturridge je već u devetoj minuti odlično reagirao na jednu odbijenu loptu u prodoru Marka Grujića i doveo Redse u vodstvo, a isti igrač je i povisio rezultat u 64. minuti nakon jedne kontre domaćina. U 75. minuti Janssen je s bijele točke smanjio rezultat, a 'spursi' su počeli sve jače prijetiti. Liverpool je čekao kontre i bilo je dobrih prilika s obje strane, ali rezultat se ipak nije mijenjao. Dejan Lovren ostao je na klupi cijelu utakmicu.

Arsenal je na Emiratesu svladao Reading 2:0 golovima Oxlade-Chamberlaina u 33. i 77. minuti. Prvi gol je bio odličan solo prodor krila 'topnika', a drugi nakon lijepog 'duplog-pasa' s Olivierom Giroudom. Arsene Wenger je na teren također poslao 'šarenu' momčad, a zaigrao je i Carl Jenkinson, koji je na nastup čekao čak 898 dana. Ozljede su ga izbacile iz bilo kakvih opcija, ali sada se konačno vratio. 

Hull je na gostovanju kod Bristola slavio 2-1 golovima Maguirea i Dawsona, Newcastle je kod kuće pobijedio Preston 6-0, a Leeds i Norwich na Elland Roadu igraju 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • It's kišing 27.10.2016.

    Neznam gdje vi god drugog gola Arsenala vidite dupli pas Girouda i Chamberlaina... Ni D od duplog pasa

  • Joker123 25.10.2016.

    šteta šta nisan stiga gledat utakmicu,doša pred kraj

  • Danilo Ignacije Pribićević 25.10.2016.

    Reko deckim u skladistu da idemo gledat Liverpool, ja castim ako prvi zabijemo. Jbt kakva su vremena dosla. Liverpool jebe sa svih strana. Ostao sam bez novca i opet pijem. Klopp je stvarno cudo od trenera. Jos cu pocet nosit njegovu sliku u novcaniku kao sto babe nose od unika, cekre, sina, kurca palca. JNVA

Komentiraj...
Vidi sve komentare