To je to što me zanima!

Liverpool na rubu ponora, Viole efikasne s Mađarima

Nogometaši Liverpoola remizirali su u gostima kod Lyona odigravši 1-1. Firentina je u istoj toj skupini uvjerljivo pobijedila mađarski Debrecen
Vidi originalni članak

Ryan Babel primio je jednu loptu na 25 metara, napravio dva-tri koraka udesno i opalio 'punom' nogom udarčinu koja se rijetko viđa. Ni fantastični Lloris na golu Lyona nije mogao apsolutno ništa. Igrala se 83. minuta i činilo se da se Liverpool opet izvukao. Samo tim jednim golom 'redsi' bi ponovno bili u igri za prolaz dalje. No u 90. minuti na scenu stupa Lyonov Lisandro koji zabija za remi na Gerlandu. Liverpool je i u ovoj utakmici izgledao nemoćno i bezidejno bez svog kapetana Gerrarda. No igrao je nezaliječeni Fernando Torres i nije napravio gotovo ništa. Redsi su sada u teškoj situaciji. U posljednje dvije utakmice moraju pobijediti, a dolazi im odlična Fiorentina koja ih je već jednom pobijedila ove sezone na svom terenu u Italiji pa zna kako se to radi.
Talijani su vrhunsku formu demonstrirali i protiv nemoćnog Debrecena. Zabili su im pet komada i najavili težak posao Lyonu i Liverpoolu. Posebno impresivno izgleda lista strijelaca. Pet različitih igrača za pet golova. To izgleda opasno.

SKUPINA E:
LYON - LIVERPOOL 1-1 (Lisandro 90; Babel 83)
FIORENTINA - DEBRECEN 5-2 (Mutu 14, Dainelli 52, Montolivo 59, Marchionni 61, Gilardino 74; Rudolf 38, Coulibaly 70)

POREDAK: Lyon 10, Fiorentina 9, Liverpool 4, Debrecen 0

Idi na 24sata

Komentari 9

  • the.king 05.11.2009.

    3x bolja tekma u Kijevu.--Kanal A

  • bays 05.11.2009.

    jedino mi je drago zbog onog blažička koji svršava na engleze, kad je babel zabio gol derao se ko neki manijak, morao sam stišavati zvuk na tv-u

  • majka11 05.11.2009.

    Blažićko stoko Engleska ! Nap....... se!!!! Ti i svi Englezi ! Kako si se derao kad je Babel zabio........ Djubre debelo!!!!!!!!! Koliko se samo puta taj Liverpool provukao neće valjda i sada!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare