To je to što me zanima!

Liverpool neće u Ligu prvaka, Salah utučen: Iznevjerili smo

Mi smo Liverpool i minimum za nas je ulazak u Ligu prvaka. Iznevjerili smo vas i sebe, napisao je utučeni Egipćanin koji će s Liverpoolom iduće sezone igrati Europsku ligu
Vidi originalni članak

Za ovo nema nikakvog opravdanja, potpuno sam uništen. Imali smo sve što smo trebali da uđemo u Ligu prvaka i nismo uspjeli, započeo je najbolji igrač Liverpoola, Egipćanin Mohamed Salah (30).

Kolo prije kraja Premiershipa 'redsi' su 'zacementirani' na petom mjestu koje vodi u Europsku ligu, dok će u Ligi prvaka igrati Manchester City, Arsenal, Manchester United i Newcastle. Imali su izabranici Jürgena Kloppa odličan niz od 17. travnja kad su zaredali sedam pobjeda, ali kiksevi prije toga koštali su ih plasmana u najelitnije europsko natjecanje. Razočaralo je to Salaha koji je ove sezone odigrao 37 ligaških utakmica uz 19 golova i 11 asistencija.

- Mi smo Liverpool i minimum za nas je ulazak u Ligu prvaka. Žao mi je, ali za ohrabrujuću ili optimističnu objavu je prerano. Iznevjerili smo vas i sebe - objasnio je utučeni Salah.

Ove su sezone za 80 milijuna eura doveli Darwina Nuneza (23) iz Benfice te Codyja Gakpa (23) iz PSV-a, ali ipak se veći dio sezone pokazalo koliko im je nedostajao Sadio Mane (30) koji je za 30 milijuna eura otišao u minhenski Bayern. A sad se moraju vratiti tamo gdje gdje su posljednji put bili u sezoni 2015/16 kad su u finalu s 3-1 (0-1) izgubili od Seville. Za 'redse' je tad igrao Dejan Lovren (33), a u momčadi sezone Europske lige završio Darijo Srna (41) koji je tad nosio dres ukrajinskog Šahtara.

Morat će napraviti određeni remont njemački strateg jer klub napuštaju veznjaci Naby Keita (28) i Alex Oxlade-Chamberlain (29), kao i napadač Roberto Firmino (31). Što se tiče Egipćanina, ugovor s 'redsima ' ima do ljeta 2025. godine, a već se par prijelaznih rokova spominjao njegov mogući odlazak, no nekako je teško zamisliti da bi napustio Anfield. Doduše, možda će zov Lige prvaka biti jači...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 26.05.2023.

    Ne možeš biti hajvan dvije trećine sezone, a zatim na kampanjski način ući u LP.

  • 26.05.2023.

    Europsku ligu će igrati, neće igrati Ligu prvaka...

  • pero83 26.05.2023.

    ništa se vi ne sekirajte, ni hajduk već 20 godina ne igra uopće u europi 🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare