To je to što me zanima!

Liverpool opet želi Kranjčara? Niko: Ostajem ovdje zbog Eura

Hrvatski reprezentativac uspješno se vratio u momčad Tottenhama nakon ozljede, a iako se nagađalo da bi mogao mijenjati klub, u siječnju se to izgleda neće dogoditi
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar već mjesecima je navodno na meti brojnih europskih klubova. Barem ako je vjerovati nagađanjima engleskih medija. Bilo je tako u ljetnom prijelaznom roku, a čini se da će tako biti i do kraja siječnja. Tako se u otočkim medijima ponovno pojavila informacija da je za hrvatskog reprezentativca zainteresiran Liverpool.

'Redsi' navodno pokušavaju sniziti cijenu koju je Tottenham postavio za Niku, a veznjak poput Kranjčara dobro bi došao Kennyju Dalglishu  nakon što je ostao bez Meirelesa, Colea i Aquilanija. Upravo je u tom kreativnom dijelu igre Liverpool najslabiji, a Niko u Premiershipu slovi kao jedan od najboljih na tom području.

No utakmica FA Cupa u subotu protiv Cheltenhama mogla bi biti prekretnica u Nikinoj želji za odlaskom. Zadovoljan je bio i trener Harry Redknapp.

- Niko Kranjčar je odličan igrač i vrlo se lako može vratiti u prvu postavu Tottenhama. Pokazao je to i u utakmici FA Cupa.

Želju za ostankom potvrdio je i Kranjčar.

- Vjerujem da je moja budućnost u Tottenhamu, a i trener mi je to potvrdio. Želim biti u formi na Europskom prvenstvu, zato i ostajem u Tottenhamu - otkrio je Niko.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Valente7 10.01.2012.

    I svaki put ista prica..Kranjcar zeli napustit Spurse a onda mu Harry da priliku u nekoj manje vaznoj utakmici,malo ga nahvali i Niko si umisli da ovaj racuna na njega. A znamo svi mi da ce ga opet drzat na klupi. Ako vec ima ponude onda neka ode iz tottenhama i vjerujem da ce se onda preporodit.

  • tukijele 10.01.2012.

    žalosno ali izgleda njemu kao i šimiću u interu i milanu odgovara zarađivat dok si gledatelj na utakmicama..ne vidim više drugo objašnjenje, već godinama ga ne fermaju

  • V1NCENT 10.01.2012.

    Zbog Eura, ali onih papirnatih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare