To je to što me zanima!

Liverpool ostao jedini u utrci za Koulibalyja, Lovren odlazi?!

Po pisanju španjolskog AS-a, Koulibaly više nije meta francuskog PSG-a, pogotovo ako Thiago Silva odluči ostati u klubu, a Manchester je odustao zbog visoke cijene
Vidi originalni članak

Talijanski mediji već su ranije javljali kako je Liverpool zainteresiran za moćnog braniča Napolija Kalidoua Koulibalyja.

Napuljski klub za njega traži 100 milijuna eura, a Liverpool se kao dobar kandidat postavio zbog toga što bi u suprotnom smjeru kao Koulibalyjevu zamjenu mogao poslati hrvatskog braniča Dejana Lovrena.

TRAMPA Talijani: Lovren odlazi u Napoli, Liverpool će uzeti Koulibalyja

Ipak, Talijani su ranije tvrdili kako Liverpool ima konkurenciju u vidu drugih europskih velikana poput PSG-a i Manchester United. No oni su sad odustali!

Po pisanju španjolskog AS-a, Koulibaly više nije meta francuskog kluba, pogotovo ako Thiago Silva odluči ostati u klubu, a Manchester je odustao zbog visoke cijene.

POGLEDAJTE VIDEO: Lovren na šišanju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koulibaly je isto tako jako zainteresiran za odlazak u Liverpool, a jedina prava konkurencija 'redsima' ostao je Newcastle United. No i to je jako upitno... Njihov interes ovisi samo o dolasku novih vlasnika.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Hawke 10.05.2020.

    Koliko ja znam Newcastle ce ponuditi veliki novac Koulibalyu.

  • eko18 09.05.2020.

    Lovren odlazi vec 3 god i nikako da ode

  • Samarsa 09.05.2020.

    Dejo ide bit biti pomoćnik Icke u, a Toni Cetinski, će bit šef ureda za odnose sa javnosti. 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare