To je to što me zanima!

Liverpool 'oteo' Unitedovu želju i veliku zvijezdu sa SP-a u Katru

Nizozemac je za PSV ove sezone zabio 13 golova i asistirao još 17, a odlično je igrao i na Svjetskom prvenstvu u Katru gdje je zabio tri gola
Vidi originalni članak

Cody Gakpo (23) jedan je od igrača koji su stekli globalnu popularnost sjajnim igrama na Svjetskom prvenstvu u Katru. Nizozemac je zabio tri gola na SP-u i time potvrdio veoma dobru formu iz PSV-a, koji je odlučio unovčiti na 23-godišnjaku.

Naime, Liverpool je u samo nekoliko sati započeo i dovršio pregovore s PSV-om oko transfera Gakpa. Dogovoren je zagarantirani iznos od 42 milijuna eura, a s bonusima ukupni iznos transfera može dosegnuti više od 50 milijuna eura.

- Cody Gakpo dogovorio je šestogodišnji ugovor s Liverpoolom, isto kao Darwin Nunez prošlo ljeto. Sve su klauzule već odobrene. Jurgen Klopp bio je ključan u potpisivanju Gakpa, trener Liverpoola htio je novo krilo zbog ozljeda i uprava je brzo reagirala. Gakpo je pričao s Virgilom van Dijkom kada je poslana ponuda i sada će se pridružiti Liverpoolu - na Twitter je napisao ugledni novinar za transfere, Fabrizio Romano.

Dobro je poznato kako je Gakpo bio velika želja Manchester Uniteda. Međutim, uprava 'crvenih vragova' bila je troma. Još ljetos mogli su dogovoriti transfer s nizozemskim klubom, ali su oklijevali oko dovođenja Gakpa koji je na Mundijalu dokazao svoj talent.

To je samo jedan u nizu mnogih "promašaja" Uniteda, ali trener Erik ten Haag tvrdi da im ne trebaju "bilo koji igrači" i da je "ljestvica u Unitedu visoko postavljena". 

ZA KRAJ BOXING DAYA Arsenal u 15 minuta postigao tri gola, Liverpool slavio kod Ville

Liverpool će, s druge strane, zadovoljno trljati ruke. Nanizali su tri uzastopne pobjede u Premier ligi i trenutno su na šestom mjestu nakon lošeg početka sezone.

POGLEDAJTE VIDEO: 'MENI JE ČAST BITI U OVAKVOJ AKCIJI'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NIKE 27.12.2022.

    Odličan transfer. Nisu mi malo jasno bili ljetos u Liverpoolu, a i inače klubovi kako još uvijek puše visoke iznose transfera na Južnoamerikancima od kojih jedva pola bude iskoristivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare