To je to što me zanima!

Liverpool doveo nizozemskog dragulja koji je briljirao na SP-u

Odličan, ali i jako pametan igrač. Potpisali smo s igračem kojeg pratimo već neko vrijeme i za kojeg vjerujemo da će imati blistavu budućnost sa nama, rekao je Klopp
Vidi originalni članak

Cody Gakpo (23) novi je igrač Liverpoola! Sad već bivši nogometaš PSV-a stigao je na Anfield za 42 milijuna eura, a "redsima" se obvezao do ljeta 2028.

- Stvarno sam uzbuđen što sam u Liverpoolu, jedva čekam da počnem igrati za ovaj nevjerojatan klub. Ovo je sjajan klub za mene, a ja ću pokušati pokazati što znam - rekao je Nizozemac nakon potpisa.

Gakpo je i uoči Svjetskog prvenstva bio meta europskih velikana, a kvalitetu je dokazao i u Katru. Mladi napadač zabio je gol u svakoj od utakmica grupne faze (Senegal, Ekvador, Katar) i s "oranjama" stigao do četvrtfinala gdje ih je porazila Argentina.

POTVRĐEN TRANSFER Liverpool 'oteo' Unitedovu želju i veliku zvijezdu sa SP-a u Katru ZA KRAJ BOXING DAYA Arsenal u 15 minuta postigao tri gola, Liverpool slavio kod Ville

- Odličan, ali i jako pametan igrač. Potpisali smo s igračem kojeg pratimo već neko vrijeme i za kojeg vjerujemo da će imati blistavu budućnost sa nama. Puno je toga što mi se sviđa kod Codyja, a ima tek 23 godina. On posjeduje ogroman potencijal - rekao je Jurgen Klopp o novom pojačanju.

Gakpo je dijete PSV-a za koji je u 159 profesionalnih utakmica zabio 55 golova i asistirao za još 50. Može igrati kao istureni napadač, desno krilo, no primarna pozicija mu je lijevo krilo, a budući da su Luis Diaz i Diogo Jota ozlijeđeni, priliku od prve minute mogao bi dobiti čim se službeno otvori siječanjski prijelazni rok.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Space Burek 29.12.2022.

    Odličan transfer ali Liverpool je trebao uzeti veznog igrača. Bez Thiaga su 20% slabiji a on je skon ozljedama kao i Keita. A zanima me samo tko napušta Liverpool ovog ljeta jer sada imaju Ox-a, Caravalha, Jotu, Elliota, Salaha, Codya i Diaza koji se bore za dvije pozicije s tim da je jedna osigurana za Salaha.

  • XM12 29.12.2022.

    PSV ga je prodao zato sto PSV  stoji u finansijskom skripcu. Inace ga ne bi prodali.

  • Drogbosnup 29.12.2022.

    Bok te mazo, napravi jedan potez na sviejtskom prvenstvu i odmah ga Liverpul uzima, a naši deset puta bolji i nitko nigdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare