To je to što me zanima!

Liverpool pred punim tribinama svladao Burnley i zasjeo na vrh!

Prvo kolo 'redsi' su svladali Norwich 3-0, a sad su napokon došli na svoj Anfield. Pred prepunim stadionom na kojemu je tisuće grla orilo 'You'll Never Walk Alone' odigrali su izvrsnu utakmicu
Vidi originalni članak

U drugom kolu engleskog prvenstva Liverpool je na domaćem terenu svladao Burnley 2-0 i tako nastavio s dobrim ulaskom u sezonu.

Prvo kolo 'redsi' su svladali Norwich 3-0, a sad su napokon došli na svoj Anfield. Pred prepunim stadionom na kojemu je tisuće grla orilo 'You'll Never Walk Alone' odigrali su izvrsnu utakmicu i bez većih problema svladali goste.

Atmosfera je od starta bila briljantna, a dakako da je sve eksplodiralo u 18. minuti kada Jota zabija za 1-0 na asistenciju Tsimikasa. Tek devet minuta gol je zabio i Mo Salah, ali njega je poništio VAR.

Nastavio je Liverpool s dominacijom kroz cijelu utakmicu, o čemu govori i nestvaran broj od čak 27 udaraca prema protivničkom golu, a sve se to isplatilo u 69. minuti kada za 2-0 zabija Sadio Mane.

Zanimljivo je kako je usprkos dva primljena gola jedan od boljih igrača na utakmici bio golman Burnleyja Nick Pope. To dosta govori o tome na kakvoj se streljani nalazio...

Liverpool je sad prvi sa šest bodova, no drugo kolo je tek krenulo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dusansk 21.08.2021.

    Sta vam znaci -“……Tek devet minuta gol je zabio i Mo Salah, ali……”

  • Eminem91 21.08.2021.

    Liverpool će se prošetati do titule ove godine. Prošlu su svi bili ozlijeđeni

  • edo0308 21.08.2021.

    Epsilon soj samo što nije buknuo

Komentiraj...
Vidi sve komentare