To je to što me zanima!

Dva gola u dvije minute: Redsi lako do pobjede nad Spursima

Četiri poraza u zadnjih pet utakmica doživio je Liverpool, ali danas su igrali kao šampioni. Sadio Mane utrpao je Spursima dva gola u dvije minute, a do kraja utakmice Liverpool je primirio igru i čekao kraj
Vidi originalni članak

U derbiju 25. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je pobijedio Tottenham 2-0 ostvarivši prvu pobjedu u zadnjih šest kola. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Sadio Mane postigavši golove u 16. i 18. minuti. Senegalac je odigrao fantastično i bio je nerješiva enigma za gostujući sastav.

Liverpool je mogao zabiti još koji pogodak, posebice u prvom dijelu, dok Tottenham tijekom susreta nije imao niti jednu pravu priliku. Liverpool je ovom pobjedom prekinuo Tottenhamov niz od 11 susreta bez poraza, a posljednju utakmicu Spursi su izgubili na Old Traffordu od Manchester Uniteda (0-1) sredinom prosinca.

Dejan Lovren zbog ozljede koljena nije nastupio za 'redse'.

U ranije odigranim susretima West Ham je ispustio tri boda protiv WBA primivši pogodak za 2-2 u trećoj minuti sudačke nadoknade. Manchester United je pobijedio Watford 2-0 produživši niz bez poraza na 16 ligaških utakmica, dok je Arsenal prekinuo niz od dva uzastopna poraza nakon što je pobijedio Hull City 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nokia010 11.02.2017.

    Sreca pa nismo primili gol, Mane je masina za golove! YNWA!

  • strmi007 11.02.2017.

    Slučajno!

  • lopovi od 1902 11.02.2017.

    Ovaj liverpool je kao robsonova barcelona, pobjediti svakog i izgubiti od svakog... za sada su odlični

Komentiraj...
Vidi sve komentare