To je to što me zanima!

Liverpool razbio Tottenham i poručio: Dajte nam taj naslov

'Redsi' su na prepunom Anfieldu u 32. kolu engleskog prvenstva svladali Tottenham rezultatom 4-0 i tako preuzeli vrh tablice. Do kraja je ostalo još 'samo' šest kola...
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola na najbolji su mogući način iskoristili gubitak bodova svojih konkurenata za naslov prvaka i pobjedom od 4-0 protiv Tottenhama preuzeli prvo mjesto na tablici. 

Već u drugoj minuti utakmice 45.000 gledatelja na Anfieldu slavilo je vodstvo svojih ljubimaca. Younes Kaboul pomalo je traljavo reagirao na ubačaj Glena Johnsona i poslao loptu u svoju mrežu za 1-0 Liverpoola. Luis Suarez je u 25. minuti pokazao dio svog odličnog repertoara i sjajnom akcijom nakon krađe lopte Kaboulu zakucao loptu za povećanje vodstva 'redsa'. 

Nakon deset minuta igre u drugom dijelu Philippe Coutinho je primio jedan pas Flanagana i odlučio pucati s nekih 20 metara. Brazilac je odlično pogodio u donji kut za 'tricu' na Anfieldu. Novih deset minuta nakon toga Jordan Henderson izveo je slobodan udarac iskosa s lijeve strane, a njegov ubačaj prošao je kroz gužvu u šesnaestercu i prevario golmana gostiju Llorisa za konačnih 4-0 momčadi Brendana Rodgersa

Liverpool do kraja očekuju West Ham u gostima, Manchester City na Anfieldu, Norwich u gostima, Chelsea na Anfieldu, Crystal Palace u gostima te u posljednjem kolu Newcastle na Anfieldu. Navijači 'redsa' sanjaju o proslavi naslova na toj utakmici s Newcastleom. Sanjaju o tituli prvaka koju Anfield nije vidio već duge, preduge, 24 godine. 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • sarkastik76 31.03.2014.

    liverpool ima ključe u svojim rukama, samo da ne izgore od želje- kući city i chelsi

  • ManituApach 31.03.2014.

    Kakav je to klub koji nije sampionat osvojio vec 24 godine?Ja taj klub stavljam u nivo Norwicha,steta samo sto Liverpool ima odlicne navijace,ali igra njihova ne lici na fudbalmsamo strka frka.

  • ecolozzi 31.03.2014.

    I da se nadovežem, Chelsea ima jedini problem što igra i ligu prvaka, ali raspored u engleskoj ligi im je lagan osim naravno Liverpoola u gostima, a City ako izvuče povoljan rezultat protiv Liverpoola u gostima ima skroz otvorena vrata, od svega toga najviše bih volio vidjet pobjede Liverpoola i osvajanje naslova, ali euforija se mora stišati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare