To je to što me zanima!

'Liverpool se sramoti i sve više narušava tradiciju'

Legendarni strijelac Ian Rush vrlo je oštro i otvoreno komentirao posljednje događaje u klubu za koji je zabio 229 golova u 469 utakmica
Vidi originalni članak

Sada će svi ismijavati Liverpool. U velikoj mjeri imaju pravo na to, jer to nije normalan način na koji ovaj klub funkcionira, odluku vlasnika da javnosti obznane pregovore s Jürgenom Klinsmannom komentirao je Ian Rush. Čovjek koji je za Liverpool odigrao 469 utakmica i zabio 229 golova aktivno prati sve što se događa na Anfield Roadu. Smeta ga što ovakvi potezi narušavaju tradiciju kluba, koja je velika vrijednost kluba s Anfielda.
- Tradicija kluba se stvara godinama, a veliki dio te tradicije jest u tome da klub sve svoje probleme rješava između četiri zida, a ne pred očima cijele javnosti. Priznanje o pregovorima s Klinsmannom definitivno je stiglo u krivo vrijeme, te stavilo dodatni pritisak na Benitezova leđa. Ovakvi događaji opravdano mogu uzrujati Beniteza, ali ne samo njega, već i igrače, pa čak i navijače - misli legendarni strijelac. Na svoj komentar aktualnih događanja dodao je i sarkastičan komentar:
- Sada barem znamo tko su jedini pobjednici u nogometu ovih dana. To su klupski vlasnici!
Kladionica William Hill ponudila je tečaj 8/11 da Benitez početak sljedeće sezone neće dočekati kao menadžer Liverpoola. A istovremeno je Benitez preko svoga menadžera poručio da ne želi otići iz grada Beatlesa.
- Usrpkos svemu, Rafa želi ostati u ovom klubu u kojem je sretan. Voli i grad i navijače, ne želi otići - prenio je Benitezov agent.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare