To je to što me zanima!

Mane utišao Goodison u 94': Padale su i baklje po terenu...

MANE BEZ MANE Liverpool je golom Sadija Manea pobijedio u 227. Merseyside derbiju kod Evertona 1-0. Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu za 'redse' i dobio je žuti karton
Vidi originalni članak

Everton je dočekao Liverpool u posljednjoj utakmici 17. kola Premiershipa. "Redsi" odlaze kući, nekoliko stotina metara dalje od Goodison Parka, s tri boda u džepu nakon pobjede u 227. Merseyside derbiju golom Sadija Manea u 94. minuti.

Liverpool je nastavio lov za Chelseajem za kojim zaostaje šest bodova i usput je prekinuo "prokletstvo" ponedjeljka protiv svog starog rivala. Merseyside derbi je dosad sedam puta padao na ponedjeljak, a Everton je izgubio tek jedanput.

Everton - Liverpool Rezultati uživo

Liverpool i Everton odigrali su više međusobnih utakmica od bilo koja dva kluba u engleskoj povijesti, a iako su 'redsi' često znali gubiti od gradskog rivala, u derbi su ušli s najboljim nizom u zadnje 32 godine. Od zadnjih 19 utakmica Everton je dobio samo onu 2010. na Goodison Parku, a ovu je izgubio u posljednjim minutama susreta. To je ujedno i najkasniji gol za pobjedu u svim merseyside derbijima.

Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu za Liverpool, a derbi je do sudačke nadoknade bio prava uspavanka. Da vam dočaramo, Liverpoolu je trebalo 27 minuta da prvi put takne loptu u šesnaestercu Evertona. Utakmicu je odlučio Sadio Mane koji se najbolje snašao nakon što je Sturridge pogodio stativu.

PREMIERSHIP, 17. kolo:

Everton - Liverpool 0-1 (Mane 90'+4')

Idi na 24sata

Komentari 48

  • lolito 20.12.2016.

    citavo prvo poluvrijeme Everton je igrao na snagu..zato i malo losije po.Liverpoola ali svejedno se vidi da su bolji...u 2pol druga pjesma...disat nisu mogli i njihova sreca da prije nisu primili...sasvim zasluzeno..jos Liv.bez glavne poluge...uopce ne kuzim kako su dobili Ars. i X sa Unitedom... Mane je sjajan..i bice hendikep kad ode na kup nacija...nadam se da se nece tamo dugo zadrzati hahaha...kakva brzina,kontrola i kako je kao jegulja...ali nadam se da ce Sturridge proradit i bice to dobro...s ovakvom igrom im tesko ko moze parirati...kakav City..

  • johnny7y 20.12.2016.

    liverpool dobro igra ove sezone u vrhu je

  • Burger_1 20.12.2016.

    Kada se pise o inozemnim utakmicama lokalnog znacenja, onda je to poglavito zbog nasih igraca. U ovom slucaju to je bio Lovren. Nisam njegov fan, ali komentar novinara Snidarica da "je igrao cijelu utakmicu i dobio zuti karton" je tocan, ali svakako i nepotpun. Da je znao otvoriti stranicu sa ocjenama Liverpoolove momcadi, nasao bi da je Lovren ocijejenjen sa 7.7, drugi iza Milnera sa 7.9, a bolji od hvaljenog Manea sa 7.6. Los i povrsan uradak novinara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare