To je to što me zanima!

Liverpool slomio Romu: Alisson postaje najskuplji golman ikad!

Redsi traže rješenja na vratima jer se Loris Kauris nije oporavio od pogrešaka u finalu LP-a. Alissonov transfer trebao bi biti težak 74 milijuna eura...
Vidi originalni članak

Liverpool milimetri dijele od dovođenja Alissona! Naime, Roma je prihvatila ponudu Engleza tešku 66 milijuna funti odnosno 74 milijuna eura, doznaje Goal.

Redsi su posljednjih dana u intenzivnim pregovorima s talijanskim klubom, a sada su dobili dopuštenje razgovarati s igračem oko prelaska na Anfield. Ukoliko se ostvari ovaj transfer, Alisson će postati najskuplji vratar u povijesti, a Jürgen Klopp će riješiti golmanski problem koji ima već neko vrijeme.

Na Anfieldu već dugo nemaju sreće s vratarima, od Simona Mignoleta koji je dugo godina bio Liverpoolova "jedinica", a napravio je puno pogrešaka u tom razdoblju do Lorisa Kariusa i nevjerojatnih grešaka u finalu Lige prvaka.

Rješenje svih muka, navijači Liverpoola vide u Alissonu koji je otvoren za transfer, ali 'redsi' bi mogli dobiti veliku konkurenciju u Chelseaju koji će, u slučaju odlaska Thibauta Courtoisa Real, krenuti po Brazilca.

Liverpool želi što prije kompletirati transfer kako se ne bi morali boriti s Chelseajem za potpis brazilske "jedinice".

Klopp je u ovoj kalendarskoj godini sastavu već pridodao: Virgila Van Dijka, Fabinha, Naby Keitu i Xherdana Shaqirija, a dolaskom Alissona, njemački trener bi zaokružio sjajnu transfer politiku koju klub vodi u zadnje vrijeme.

Ako Alisson potpiše za Liverpool, neće ići s njima na turneju u SAD već će se momčadi priključiti nakon tog dijela priprema.

 

VIDI OVO: 9 fora stvari o Domagoju Vidi!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sena2 18.07.2018.

    Nisam znao da se karius razbolio!?Lik je do finala LP jako dobro branio i desio mu se los dan u najvecoj utakmici i sta sad?Argentinski golman je katrastofalno reagirao kod rebicevog gola,Lloris u finalu Sp!!Jesu li zato losi ?NISU

  • potparol.fr 18.07.2018.

    Roma trlja ruke..prosle sezone je brazilac bio dobar al sad bas da vrijedi tih para..Liverpool je ocajno zelio dobrog golmana i ocito da im pare nisu problem...ako se ovo ostvari svi ce biti sretni_rimljani ponajvise

  • Space Burek 18.07.2018.

    Liverpool i Juve za sada rade kao ludaci na pojacanjima. Bas me zanima jel Klopp s ovakvom ekipom moze uzeti naslov, Juve ce uzeti Seriu A s pola gasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare