To je to što me zanima!

Liverpoolu sedma pobjeda u nizu, Jelavić zabio u porazu

'Redsi' su na Anfieldu svladali Sunderland 2-1 golovima Gerrarda i Sturridgea te su se vratili na drugo mjesto. Jelavić je bio strijelac u porazu Hulla kod West Hama
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola ne posustaju u utrci za naslov te su u 31. kolu na Anfieldu svladali davljenika Sunderland 2-1.

'Redsi' su se vratili na drugo mjesto Premiershipa ostvarivši već sedmu pobjedu u nizu te sad imaju bod zaostatka za Chelseajem, ali trećeplasirani Manchester City ima dvije utakmice manje.

Rodgersova momčad povela je preko kapetana Stevena Gerrarda iz slobodnog udarca s 20 metara u 39. minuti. U nastavku je Liverpool povisio vodstvo na 2-0 sjajnim golom Daniela Sturridgea u 48. minuti lijevom nogom u suprotni kut. 

Sunderland je smanjio u 76. minuti preko Ki Sung-Yonga na 2-1 unijevši malo nervoze u redove 'redsa', koji su ipak ostvarili nova tri važna boda u borbi za prvo mjesto.

U drugoj večerašnjoj utakmici West Ham je na Upton Parku svladao Hull City 2-1, a jedini gol za 'tigrove' zabio je Nikica Jelavić. Huddlestone je izveo slobodni udarac iz velike daljine desno iskosa, a lopta je na putu do gola pogodila hrvatskog napadača i promijela smjer. Bilo je to za izjednačenje u 48. minuti, no Hull City je autogolom Chestera šest minuta kasnije poklonio pobjedu Londončanima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • UsTaSa_3 27.03.2014.

    bilo bi lipo vidit liverpola da osvaja al tesko...city ili chelsea su u prednosti

  • lolito 27.03.2014.

    nadam se da ce city i chelsea koju kiksati...a mi samo cvrsto na totenham i bilo kakva pobjeda,mislim bit ce lakse nego s sunderlandom...

  • herceg-bosna-livno 27.03.2014.

    sad treba opet samljet totenham

Komentiraj...
Vidi sve komentare