To je to što me zanima!

Ljepotica HNL-a: U početnih 20 minuta tri gola i crveni karton

Gorica je uspjela poravnati tek u samoj završnici dvoboja iako je na početku drugog poluvremena imala i penal kojeg je Marković obranio Zwolinskom. Poljak je promašio prvi penal u HNL-u
Vidi originalni članak

U utakmici 21. kola Prve HNL Gorica i Inter odigrali su 2-2 (1-2) i priredili vjerojatno najturbulentnijih početnih 20 minuta u povijesti HNL-a.

Gosti iz Zaprešića vrlo rano su poveli s 2-0. Serderov je zabio već u 4., a Rak je povisio rezultat u 6. minuti. No, do 20. minute domaći su uspjeli smanjiti zaostatak i ostaviti gostujući Inter s igračem manje.

Prvo je Lovrić sjajnim golom u 11. minuti smanjio na 1-2 da bi Inter osam minuta kasnije ostao s desetoricom jer je zbog dva žuta kartona isključen Šimunec. Stopera 'žutih' lopta je pogodila u ruku i morao je ranije u svlačionicu.

Gorica je uspjela poravnati tek u samoj završnici dvoboja iako je na početku drugog poluvremena imala i penal kojeg je Marković obranio Zwolinskom. Poljak je promašio prvi penal u HNL-u nakon što ga je izveo dosta traljavo i pucao skoro po sredini gola.

Peta Gorica sada ima 31 bod, jedan više od šestog Hajduka, dok je Inter ostao osmi sa 18 bodova, tri manje od sedmog Slavena Belupa, a dva više od devete Istre 1961.

Pred 1500 gledatelja na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici sudio je Dalibor Mlakar iz Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 7vuk777 16.02.2019.

    gorica je igrala katastrofalno danas,ali izvukli su bod,preskakanje igre,bezidejnost i sreća da je iskljućen igrać intera tko zna kako bi sve završilo,obrana je bila katastrofa,pa igraći su intera prolazili pored njih kao da ne postoje

  • miho2 16.02.2019.

    Ova sezona ce zavrsit slicno ko i prosla 1. Dinamo 2. Rijeka 3. Hajduk 4. Osijek 5. Lokomotiva 6. Gorica 7. Slaven belupo 8. Inter zapresic 9. Istra 10. Rudes I opet ce se nekako istra izvuc u doigravanju ko i prosle (ma zapravo skoro svake godine) i ostat u prvoj hnl

Komentiraj...
Vidi sve komentare