To je to što me zanima!

Ljetna liga: Zubac je bio bolji od Žižića, ozljeda prvog picka

Iako je slavio Boston 86-81, bolji učinak imao je centar Lakersa Ivica Zubac koji je za 16 minuta zabio sedam poena, a imao je i dva skoka te blokadu, dok je Ante Žižić za 10 minuta ubacio dva koša
Vidi originalni članak

U susretu ljetne NBA lige u Las Vegasu noćas su se sučelili dvojica hrvatskih centara, Ivica Zubac u dresu LA Lakersa i Ante Žižić koji je nedavno potpisao za Boston Celticse.

 

Iako je slavio Boston 86-81, bolji učinak imao je centar Lakersa Ivica Zubac koji je za 16 minuta igre zabio sedam poena, a imao je i dva skoka te blokadu, dok je Ante Žižić u dresu Bostona za 10 minuta ubacio dva koša.

Kod Lakersa najefikasniji je bio Kyle Kuzma s 31 košem, a u momčadi Bostona najbolji je bio Jayson Tatum s 27 poena.

Šarićevi Sixersi dobili su prvake NBA lige Golden State Warriorse sa 95-93, ali ozlijedio im se prvi izbor ovogodišnejg drafta branič Markelle Fultz, koji je iskrenuo lijevi gležanj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Prekrasni 09.07.2017.

    Ne znam što bi ova dvojica bili prosječnom čitatelju zanimljiviji od nekog latvijskog ili grčkog NBA košarkaša?

  • danyyyy 09.07.2017.

    Jesu li ih napumpali steroidima? pa ne smiju na eurobasket zbog doping kontrole!

  • 09.07.2017.

    Žižić će se morat naviknit još na brzinu igre u NBA, spor je u tranziciji. Za razliku od njega, Zubac se već prilagodio i dosta brže i energičnije to izgleda. Fultz se sva sreća nije ozbiljno ozlijedio, poludio bi da još jednu sezonu propusti njihov top pick.

Komentiraj...
Vidi sve komentare