To je to što me zanima!

Ljetna rasprodaja u Maksimiru: Odlaze i Antolić, Pjaca, Rog...

Odlaskom trojice hrvatskih igrača kapetan bi trebao postati mladi Ante Ćorić, kojemu je trener Zoran Mamić dao vrpcu još prošle godine u Zlataru
Vidi originalni članak

Nakon samo jedne sezone u Dinamu, Marko Rog trebao bi napustiti Maksimir. On je prvi na listi igrača koji su spremni za prodaju.

Jutro nakon 11. uzastopnog naslova Dinamo je krenuo u slaganje križaljke za pohod na Ligu prvaka. Kapetan Domagoj Antolić, izuzetno pošten i vrijedan igrač, ima želju za inozemstvom, a čelnici kluba neće mu stvarati probleme. Zajedno s njim iz Maksimira će i Marko Pjaca, za kojeg Dinamo ima nekoliko ponuda, a ona najizdašnija ide do 15 milijuna eura. Cijenu igrača dodatno će “napumpati” popis za Euro, na kojemu bi se trebali naći. Na popisu bi trebao biti i Ante Ćorić, no njega Dinamo ne želi pustiti. Nije ni da se Anti ide, pa je za obje strane najbolje da Ćorić bude vođa novog Dinama. Kao što su to bili Zvonimir Boban ili Luka Modrić.

- Oduvijek mi je želja biti Dinamov kapetan. Kad sam prvi put stavio traku, bilo je to ispunjenje sna - rekao je Ante.

Osim Antolića, odlazi i zamjenik kapetana Eduardo, pa je Ćorić najlogičniji izbor. Prvi put vrpcu je dobio lani u Kupu u Zlataru.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • AnteG 17.05.2016.

    Roga defitivno ne smiju prodat za manje od 20 milja eura! Samo neka antolića prodaju ostali moraju ostat

  • babangida300 16.05.2016.

    Miličiću zašto opet lažeš? Dudu te danas otkrio kao lažljivca i jasno rekao da su tvoji napisi o mogućem povratku u repku laž. Lagao si kao pseto i kada si pisao da su ostavili Čorića u Splitu pa te i on ismijao na facebooku, lagao si kao pseto da je Čorić želio otići i da ga suigrači namjerno ozlijeđuju na treningu, sad gutaš fekalije i pišeš kako Čorić nema namjeru ići nigdje. Lažeš da odlaze Rog i Antolić, Dinamo ih nema potrebe prodavati. Zašto lažeš Miličiću? Znam da te jako pogodilo što je Brekalo otišao za 10 mil. eura umjesto za badava ali nemoj lagat lažljivče.

  • Pukovnik10 16.05.2016.

    zato su svi i pozvani za reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare