To je to što me zanima!

Ljeto stiže u Bellator: Summer Daniels je nova ring djevojka...

Nakon četiri godine Jade Bryce više neće biti Bellatorova djevojka u ringu. Umjesto nje stiže Summer Daniels. S ovom organzacijom povezuje se i naš Mirko Filipović
Vidi originalni članak

Bellator je dobio novu ring djevojku. Na čelo ove MMA promocije došao je Scott Coker, a s njim su stigle i prve promjene. Jedna od njih je odlazak Jade Bryce.

Nakon četiri godine Jade više neće biti Bellatorova djevojka u ringu, a umjesto nje stiže Summer Daniels, pjevačica i Hustlerov model.

Youtube

- Jako sam uzbuđena što mogu objaviti kako sam postala nova Bellatorova ring djevojka. Sjajno je biti dio ovoga - rekla je Summer.

Dok jedni tuguju za Jade, drugi se tješe sa Summer.

Uskoro bi nova ring djevojka mogla biti i blizu našeg Mirka Filipovića . Cro Cop je u Japanu na Staru godinu nokautirao Satoshija Ishiija , a uz ring je bio i Scott Coker , novi čelni čovjek Bellatora. Više nego dovoljno da krenu glasine...

youtube

Mirko je nakon borbe potvrdio kako je imao razgovore s jednom velikom organizacijom, a mnogi smatraju kako je to upravo Bellator.

Jedan od Bellatorovih boraca je i Francuz Cheick Kongo , koji je 2007. godine dominirao protiv Mirka u UFC-u i slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Tu su i ruski teškaši Vitalij Minakov i Aleksander Volkov, Bugarin Blagoj Ivanov, čovjek koji je prekinuo pobjedničku seriju Fjodora Jemjeljanenka u sambo natjecanju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tomicalomica 15.01.2015.

    Mogla bi snimit i koji filmic kad nije u ringu !

  • _SvEMIRKO_ 15.01.2015.

    jbt jel se meni cini ili je njoj jedna sisa veca od druge

  • ko od brda odvaljen 14.01.2015.

    Ovo ko da su dva Boga klesala,a treći viko tako tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare