To je to što me zanima!

Ljubav ili opsesija? Tematsko vjenčanje u znaku Liverpoola

Mladi singapurski par svoju zaluđenost Liverpoolom htjeli su utkati u vlastito vjenčanje. Djeveruše su bile obučene u dresove, a umjesto barjaka nosio se trofej
Vidi originalni članak

'You'll never walk alone', orilo se krajem veljače u Singapuru. Razvili su se šalovi i obukli dresovi Liverpoola, a slavlje je moglo početi. Ne, ne radi se pobjedi 'redsa' na tradicionalnoj turneji po jugoistočnoj Aziji, već o vjenčanju!

U takvoj, navijačkoj atmosferi u jednom hotelu u Singapuru u bračnu luku uplovio je mladi par Han, koji svoju zaluđenost Liverpoolom nije htio sakriti ni na vlastitom vjenčanju. Video prikazuje bizarnu i svečanu scenu u kojoj pred odar izlaze prijatelji i obitelj obučeni u dresove engleskog kluba noseći šalove te kopiju trofeja Lige prvaka dok u pozadini svira najpoznatija navijačka himna svijeta. 

Nakon karavane, dolaze mladenka i mladoženja, doduše, u klasičnom izdanju u vjenčanici i odijelu, pjevajući 'You'll never walk alone'.

Dakako, nije teško zaključiti da su oboje strastveni fanovi peterostrukog europskog prvaka, a upoznali su se na službenoj stranici Liverpoola za Singapur.

- Kad smo se odlučili za vjenčanje, ono je moralo biti inspirirano Liverpoolom. Upoznali smo se preko Liverpoolove stranice, a naše druženje činilo je gledanje Liverpoolovih utakmica za vikend. Gdje god smo išli oblačili smo se u identične dresove Liverpoola - rekli su supružnici Han.

Ljubav ili opsesija? Nije važno, njima Liverpool živi vječno pa tako i njihova ljubav. S Liverpoolom u dobru i u zlu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mr-crime 21.03.2012.

    svi koji navijaju za Liverpool znaju što to znači.YNWA <3

  • zigzag_2 20.03.2012.

    To je i više od ljubavi

  • PascalHens 20.03.2012.

    zaradio je i Adidas i Liverpool na ovom vjenčanju! svi imaju orginal dresove

Komentiraj...
Vidi sve komentare